2777
2789
عنوان

کسی بوده که بچش تو کلاس اول مشکل نوشتن داشته باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 170441 بازدید | 740 پست
این چیزایی که شما میگی به این اختلال نمی خوره و احتمالا اصلا چیز مهمی نیست و طبیعیه...البته اینو بگم که اینه نویسی یعنی همین که قرینه مینوسه خیلییییییییی طبیعیه تو این سن و اصلا جای نگرانی نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عدم هماهنگی حرکات بدن اگر همراه با عدم تعادل حسی باشه میشه یه اختلال روانی به نام ...اس ای دی....که البته اصلا مهم نیست و خود به خود این حس ها به تعادل میرسن و تا سن بلوغ حل میشه ولی شاید در نوع شدیش احتیاج به کار درمانی باشه ولی این که فقط دست و پاش با هم هماهنگ نیست کاملا طبیعیه
آخه نیمه دومیه امسال میره پیش فکر کنم دیگه باید دست و پاش هماهنگ بشه البته مربیش میگه بازیگوشه ولی 2سال پیشم با من میرفت استخر دقیقا نصف بدن حرکت میکرد نصف دیگه بی حرکت بود!!!!!
مثلا سمت زاست یافقط دستاش یا فقط پاهاش حرکت میکرد
توصیه میکنم برای وقت گرفتن کنه بشی و نا امید نشی....

وقتی رفتی خودت به هیچ عنوان اسن بیماری خاصی رو نیار

پسرت رو خسته و خواب الود نبر

ایشون حرفه ای ترین متخصص این کاره با یک تست بلافاصله بهت میگه