2777
2789
عنوان

دوستم میگه بیشتر خرج کن

129 بازدید | 13 پست

من امسال دانشجو شدم و با یکی از بچها تازه دوست شدم. من نصف خرجمو خودم میدم و روم نمیشه زیاد از خانواده پول بگیرم و میخام کم کم مستقل شم و قناعت میکنم چون تابستون هم میخام یه مدرک بگیرم ده ملیون لازم دارم و باید پولامو سیو کنم 

اما دوستم خیلی ولخرجه و این مدت نوبتی خوراکی میخریدیم میریم بیرون همش میخاد خوراکی بخره یا چیزای گرون میخره و منو هم مجبور میکنه همراهیش کنم. امروز هنوز تنقلاتمون رو نخورده بودیم گفت بریم کباب بخوریم گفتم من نمیخام دیگه خرج کنم میرم خوابگاه یه چیزی درست میکنم میخورم گفت انقد خسیس نباش و فلان. 

دلم نمیخاد کسی اینطوری بهم بگه از طرفی دوست خوبیه و دلم نمیخاد باهاش کات کنم. بنظرتون چکار کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم نمیخاد متوجه بشه وضع مالیمون ضعیفتر از اوناست

چرا نمیخوای بفهمه خب، اگه کسیه که بخاد مسخره ات بکنه یا به روت بیاره که خب دوست خوبی نیست و بدردت نمیخوره اگه هم آدم درسته که لزومی نداره ظاهر سازی کنی، دوست کسیه که بتونی باهاش راحت باشی

دلم نمیخاد متوجه بشه وضع مالیمون ضعیفتر از اوناست

من خودم وضعم خیلی بهتر از دوستامه.ولی جایی که بتونم با هزینه کمتر کاری رو انجام بدم همون کار رو میکنم.

بعدش یه کار بزرگ میکنم که هزاران برابر هزینش بیشتره ،ولی چون میخوام،انجام میدم

چطور مشخص میشه؟ 😁  😘😘😘

اونجا نوشته بوذی خجالت میکشی خانوادت ضعیف تر از اونان من مثلا بابام ماشین نداره پولدارم نیستیم معمولی هستیم توی روستا هستم 

اما هیچوقت ازش خجالت نمیکشم 

یاد بگیر از اینجور چیزا خجالت نکشی خودتو بپذیر 

آره باهوشی و معلومه آیند ات درخشان تازه بعضیام هستن آنچنان پولدار نیستن اما خوشگذرونن 

سعی کن با این افراد که اینمدلین و شبیهت نیستن زیاد نری بیرون وقتی برو که قصد داری برای خودت خرج کنی 

“Love Me For Who I Am”
اونجا نوشته بوذی خجالت میکشی خانوادت ضعیف تر از اونان من مثلا بابام ماشین نداره پولدارم نیستیم معمول ...

میدونی از خجالت نیست از یه چیز دیگست 

من درسم خوبه و درکنارش ویژگی های دیگه هم دارم و متوجه شدم بچها تو خوابگاه خیلی سعی میکنن جزئیات زندگیمو کشف کنن یا نقطه ضعف ازم بگیرن بخاطر همین نمیخام هیچکس حتی افراد نزدیک بهم، چیزی از مسائل زندگیم بدونن 

میدونی از خجالت نیست از یه چیز دیگست  من درسم خوبه و درکنارش ویژگی های دیگه هم دارم و متوجه شد ...

خب حالا بذار فک کنن پولداری اما دوسداری دستت تو جیب خودت باش اینجوری بگو اصن بذار فک کنن خسیسی بیخیال

“Love Me For Who I Am”