2777
2789

نظرتون بگید بهم 

هرگز از یاد نبرم آنکه مرا ، بی سر و سامان خودش کرد . هرگز از یاد نبرم آنکه مرا ، اسیر چشمان خودش کرد .هرگز از یاد نبرم من ، که دلم را به که دادم ! هرگز از یاد نبرم من ، که به پای که فتادم . آن قدر از تو نوشتم ، که خودم رفته ز یادم.هرگز هرگز نکنم نگاهی به نگاه کسی ، که اگر تو به داد دلم نرسی میمیرم ! 💜💙( کاربری متعلق به یک نفر نیست ) 

هیچکدوم 

اونی که علاقه داری 

علاقه و انگیزه،تلاش رو میاره 

بازار کار تمامی رشته ها نابود هست

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پزشکی 

پرستاری

فرهنگیان

به خدا کافر اگر بود به رحم آمده بود.                                   زان همه ناله که من پیش تو کافر کردم🖤🌚.                      با لایک میونه خوبی ندارم ریپ میزنم😎😁
هیچکدوم  اونی که علاقه داری  علاقه و انگیزه،تلاش رو میاره  بازار کار تمامی رشته ها ...

بازیگری رو خیلی دوست داشتم 

اما با این وضعیت که پیش اومده فکر نمیکنم دیگه آینده ای داشته باشه 

هرگز از یاد نبرم آنکه مرا ، بی سر و سامان خودش کرد . هرگز از یاد نبرم آنکه مرا ، اسیر چشمان خودش کرد .هرگز از یاد نبرم من ، که دلم را به که دادم ! هرگز از یاد نبرم من ، که به پای که فتادم . آن قدر از تو نوشتم ، که خودم رفته ز یادم.هرگز هرگز نکنم نگاهی به نگاه کسی ، که اگر تو به داد دلم نرسی میمیرم ! 💜💙( کاربری متعلق به یک نفر نیست ) 
بازیگری رو خیلی دوست داشتم  اما با این وضعیت که پیش اومده فکر نمیکنم دیگه آینده ای داشته باشه& ...

نمیدونم 

شناختی ندارم درمورد این رشته 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]
پزشکی؟ هر سال دارن تعداد و میبرن بالا نصف به سال کنکور من دو برابر پزشکی میگیرن دانشگاه ها 

پیش بینی شده که در چند سال آینده باید پزشک از کشورهای خارجی بیاریم

کاربر آقا
پزشکی؟ هر سال دارن تعداد و میبرن بالا نصف به سال کنکور من دو برابر پزشکی میگیرن دانشگاه ها  

پزشک عین پرستار کم داریم

شما که اهل تحقیقی باید بدونی اکثرا پزشکی که امسال میگیرن تعهد دارن و گرنه پزشکی عادی حدود 6 7 هزار تا بیشتر نیست حتی کمتر