2777
2789
عنوان

بی محلی به پسر

266 بازدید | 11 پست

با یه پسری ۴ ماهه حدودا اشنا شدم

اوایل اون خیلی مشتاق بود خیلی زنگ‌ میزد بهم پیگیرم بود

بعد کم کم یه سری بحثا بینمون پیش اومد و اونم یه جورایی از علاقه من مطمعن شد

کم کم جوری شد ک بیشتر من پیگیر بودنش بودم و دیگه دیر ب دیر زنگ میزد 

البته درس و امتحانم داره الان اما درکل تایم تماسش کم شده ، از چهار پنج ساعت به یک ساعت در روز رسیده

باهاشم صحبت کردم گفتم میخوای تموم کنیم گفت نه و دوست دارم و این حرفا ، گفتم اذیت میشم از بی توجهی گفت باشه ولی همچنان رفتارش مثل قبله و میگه بخاطر امتحانامه ذهنم درگیره

میخواستم بدونم چجوری باید باهاش رفتار کنم

منم بی محلی میکنم تازگیا یه مقدار چون حس میکنم همیشه در دسترس بودنم براش دلشو زده

پیشنهاد شما چه رفتاریه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره زیاد پیگیر نشو دیگه یکم کمتر دردسترس باش پیام نده زیاد بهش بگو کار داشتمو فلان  بکم اون پی ...

مثلا امروز خطش یکطرفه شده 

ساعت ۲ ظهر پی ام داد بهم زنگ بزن من زدم جواب نداد

دیگه نزدم تا یک ساعت بعد دوباره گفت زنگ بزنم منم اینبار با تاخیر بهش زنگ زدم حدود نیم ساعت حرف زدیم و رفت

یه بارم هشت زنگ زدم ک جواب نداد منم دیگ زنگ نزدم 

مثلا امروز خطش یکطرفه شده  ساعت ۲ ظهر پی ام داد بهم زنگ بزن من زدم جواب نداد دیگه نزدم تا یک ...

خودتو سرگرم کن فیلم ببین سریال ببین اینستا بچرخ کتاب بیرون هرچی ک خودتو مشغولش کنی 

ولی زیاد زنگو پیام نزن بهش بزار اون بیشتر پیام بده

هبچوقتم نگو ک بهم توجه چرا نمیکنی چرا فلانی اصلا 

میدونم تو دلت چ خبره ها دوس داری حستو بهش بگی ولی از من میشنوی اینارو نگو دیگه یبار گفتی دیگه نگو 

اینجوری سوال پیس میاد واسش ک چرا نیسش چرا زنگ نمیزنه پیام نمیده کنجکاوت میشه توام ب روش نیار بگو کار داشتم و این حرفا

خودتو سرگرم کن فیلم ببین سریال ببین اینستا بچرخ کتاب بیرون هرچی ک خودتو مشغولش کنی  ولی زیاد ز ...

حدودا یک هفته میشع اینجوری شده منم زیاد این مدت گله کردم و حتی گاهی خواستم جدا شم ک خودش نذاشت

دیگه نمیخوام بگم چیزی و وقتی هم بیاد یه جوری رفتار میکنم انگار متوجه نبودش نشدم

بنظرم اگ دوستم داشتع باشه براش مهمه و سعی میکنه خودشو نزدیک تر کنه

جدی ادم از تماس زیاد خسته میشه ....مثلا کار داره درس داره اصن ادم اذیت میشه خیلی با یکی حرف بزنه تلفنی من با اینکه خیلی رلمو دوسدارم ولی اصلا حوصله تماس ندارم..بیشتر دوسدارم چت کنم ربطی ب بی توجهی نداره ببین تو چت چطوریه 

جدی ادم از تماس زیاد خسته میشه ....مثلا کار داره درس داره اصن ادم اذیت میشه خیلی با یکی حرف بزنه تلف ...

اون اتفاقا چت زیاد نمیکنه

خودش بیشتر زنگ میزنه تا پیام

اما خب تایم تماسمون کم شده و فاصله بین تماسا زیاد شده

اون اوایل رابطه تعطیلات عید بود و بعدشم ماه رمضون میگه اون موقع کلاس نداشتم و سبک بود الان امتحان دارم و قبول نداره بی توجهی کرده و توجیح میکنه

اما خب من حس بدی دارم 

مردم حوصله شوهر خودشونم ندارن چ برسه ب

منم اوایل ک رفتارش عوض شد خیلی حرص خوردم و فشار بهم وارد شد حتی مریض شدم 

الان دیگه یه مقدار برام عادی شده و سعی میکنم بیخیال باشم بی توجهی کنم