2777
2789
عنوان

رفقا کی میدونه

72 بازدید | 9 پست

که رمان با فرمت apkرو از کجا دانلود کنم قبلا راحت دانلود میکردم الان همه با فرمت pdf که من دوست ندارم مدل کتابی که ورق بزنی رو دوست دارم قشنگ حس میکنی واقعا داری از رو کتابی میخونی 

مخصوصا سایت نودهشتیا قبل همه رو از اونجا دانلود میکردم خیلی دلم میخواد یه رمان جدید شروع کنم

اصلا انگار دیگه نیست .منم هرچی میگردم همه پی دی اف .چند روز پیش نزدیک دو ساعت تو هر سایت و کانال و اپی که فکر کنی گشتم دنبال یه رمان فقط پی دی اف بود

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا حیف ک خیلی حس خوبی داره اون مدل رمان خوندن 

دقیقا.من از وقتی نیست دیگ اصلا حس اون زمان ها رو ندارم موقع خوندن رمان

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

اصلا انگار دیگه نیست .منم هرچی میگردم همه پی دی اف .چند روز پیش نزدیک دو ساعت تو هر سایت و کانال و ا ...

چه بد 

از هرچی که خوبه محروم شدیم پی دی اف چشم درد میاره اصلا

چه بد  از هرچی که خوبه محروم شدیم پی دی اف چشم درد میاره اصلا

اصلا نمیتونم با پی دی اف ارتباط برقرار کنم ترجیح دادم واقعا کتابشو سفارش بدم 

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی