2777
2789
عنوان

کسی هست خلاصه نویسی کنه برام بهش پول بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1200 بازدید | 91 پست

بده هوش مصنوعی برات خلاصه کنه😁

البته نمیدونم میشه یا نه

ولی اگه بشه عالیه

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شما چقد در نظر داری

گفتم که هرچی کرمته.من تا حالا پول نگرفتم از کسی بابتش.قیمت دستم نیست.هرچقدر دوست داشتی بده

دل تو جنس یه الماس☺️💎ارزشت بیشتر از اینهاست👑💍💄❤️زمانه بر سر جنگ است یا علی مددی🇮🇷کشورم رو به هیچ مادر به خطایی نمیدم🇮🇷❤️فاطیما❤ذهن انسانی همیشه از تغییر های بزرگ و ناگهانی میترسد!اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)

کاش میشد

الان تو تلگرام زدم گفت عنوان کتابو بده

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/

من ۵۰۰ میگیرم فردا ظهر آماده تحویلت میدم

شووووووخی کردم....حوصلم نمیشه بشینم بخونم.وگرنه دوره دانشگاه به خلاصه نویس معروف بودم😝

بازم اذیت کردم🤪✋بوبسید

بدرووووود

پسرم تو جووووون منی🥰

گفتم که هرچی کرمته.من تا حالا پول نگرفتم از کسی بابتش.قیمت دستم نیست.هرچقدر دوست داشتی بده

میشه آیدی ایتا رو بدید؟

همه ى آدمها لايق شانس مجدد هستن اما نه براى همان اشتباهات قبلى😏🌵🍃
وهععع راس میگی🥲😂

ایناهاش

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_20230512_193419_telegram_dj1a.jpg

ایناهاش https://s8.uupload.ir/files/screenshot_20230512_193419_telegram_dj1a.jpg

تا حالا امتحان نکردم

شاید کیفیت کارش اونقدر خوب نباشه

میتونی یه امتحانی بکنی

یه نفر هست ما بهش میگیم کارمو خلاصه کردن ۴ تومن تایپش ۵ تومن باهم ۹ تومن اگه هم دست نویس ص ای ۶ ...

مرسی اگ میش لطف کن بده

همه ى آدمها لايق شانس مجدد هستن اما نه براى همان اشتباهات قبلى😏🌵🍃