2777
2789

همیشه شوهرم از خودش تعریف میکنه منم میگم تو ذوقش نزنم همین دیروز صبح داشت میگفت چه خوشگلم من ؛منم گفتم اره تو خوشگلی عزیزم پاشدم رفتم مژهام شونه بزنم یدفعه گفت مثل تو نیستم که برم مژه بکارم که خوشگل بشم منم زورم داد گفتم تو هم مو کاشتی خیلی کم اورد گفت موهامو تو ریختی گفتم باباتو داداشتم من ریختم شما خونوادگی کچلین داشتیم شوخی میکردیم یدفعه بلند شد گفت بهم خودت نمیبینی با این پلکای افتادت دماغ گنده تو لبای اویزونت همینطور الکی اینارو چسبوند بهم نمیخوام از خودم تعریف کنم اما نشده جایی برم نگن چه فیس قشنگی داری اونموقع شوهرم به لحظه جوری خوردم کرد که اشکام ریختن دیگه رفت بیرون اومد منم بی محلش کردم رفت تا ساعت 11شب بیرون باز منم پبام دادم بهش خاک تو سرت حداقل زودتر بیا من تو این خونه میترسم تنها یکی اون گفت یکی من تا اومد خونه منو گرفت زیر مشت و لگد اینقدر مشت تو سرم زد امروز فقط میاوردم بالا 

الان چیکار کنم به نظرتون ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری اخه 

ارامش و خونسردیت رو حفظ کن

نذار این کشمکش ادامه پیدا کنه، یعنی مقابله به مثل نکن

باهاش سرد و سنگین رفتار کن ولی بگو مگو راه ننداز،

مثل همیشه کارهای روزانه رو انجام بده ولی بدون منت و اخم و تخم..... 

سنگین و سرد باش، پاسخهای کوتاه بده

یادت باشه شما هم یک سر این ماجرا بودی، پس انتظار نداشته باش اون اول عذرخواهی کنه

بهتره کینه رو خاموش کنی، حالا هر کس تونست بهتر... 

درضمن شوهرتو بهار میشناسی، شاید این راهکارا جواب نده

اما تمام حرفم اینه که نذار شعله ورتر بشه...

ارامش و خونسردیت رو حفظ کن نذار این کشمکش ادامه پیدا کنه، یعنی مقابله به مثل نکن باهاش سرد و سنگین ...

اره واقعا 

اما امروز تا 12خوابیدم الانم ایتقدر سردردم  ننیتونم رو پاهام وایسم فقط پاشدم دوتا تخم مرغ پختم خوردم اومدم تو اتاق در رو هم بستم 

حق نداشت منو کتک بزنه اصلا هیچکار تو خونه نکردم نمیخوتم روی کثافتشو ببینم 

اره واقعا  اما امروز تا 12خوابیدم الانم ایتقدر سردردم  ننیتونم رو پاهام وایسم فقط پاشدم د ...

ادما تو شرایط واکنشهای متفاوت نشون میدن.

اگر بار اولشه، حتما خودش هم پشیمونه

برای همین میگم طوری رفتار کن که بقدری پشیمون شه که دیگه تکرار نکنه، نذار براش عادی بشه

با ادامه قهر چیزی درست نمیشه... 

مگر اینکه خدایی نکرده این کارش بار چندم باشه که اون بحثش جداست... 

بار چهارم پنجمشه عوضی  

💔😐

عزییییزم

امیدوارم شوهرت به خودش بیاد و سرش به سنگ بخوره

خودت رو قوی کن، نذار عصبانیت کنه، نظراش اگر برای حرص درآوردنته اصلا برات مهم نباشه

چون آرامش و سلامتی خودت حرف اول رو میزنه

💔😐 عزییییزم امیدوارم شوهرت به خودش بیاد و سرش به سنگ بخوره خودت رو قوی کن، نذار عصبانیت کنه، نظ ...

مرسی عزیزم 

اما نمیدونم چیکار کنم مغزم بسته شده یاد اون لحظه میوفتم میزد منو خودم دلم برا خودم میسوزه

مرسی عزیزم  اما نمیدونم چیکار کنم مغزم بسته شده یاد اون لحظه میوفتم میزد منو خودم دلم برا خودم ...

حق داری... 

ولی دلسوزی برای خودت، بجای اینکه مرهم باشه برای دردت، بدتر روحتو جریحه دار میکنه... 

اینجور وقتا اگر کاری هم نمیکنی، حداقل برو جایی که حالتو خوب میکنه

از خونه نشستن و حرص خوردن و مرور اون لحظات تلخ، بهتره

از این فضا دورتر باشی حتی برای چند لحظه، کمک خوبیه به خودت