2777
2789
عنوان

بارداری

110 بازدید | 12 پست

سلام دوستان 

من از اول برج نزدیکی داشتم ی جورایی علائم بارداری رو دارم

۲۵ هم زمان پریودیم هست و فردا ۲۳ هست

بیبی چک خریدم دل تو دلم نیست بنظرتون فردا صبح بزنم ؟؟ 

دو روز مونده ب پریودی 

دیگه طاقت ندارم میخام ببینم هستم یا ن🥺💛🐣

باید چند روزی گذشته باشه 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

اینهمه استرس داغونت میکنه، اینکارو نکن، بذار بگذره بعد بزن وگرنه میبینی الان بارداری و منفی میزنه و میخوره تو ذوقت

یه روز یه گدا بوده که دونفر بودن هرروز بهش سر میزدن یکیشون هر روز بهش یه لگد میزد و یکیشون هرروز بهش پول میداد، یه مدت این دو نفر پیداشون نمیشه اونیکه لگده رو میزد شد آدم خوبه و اونیکه پول میداد بهش شد آدم بده چون چند وقت پیداشون نبود که بهش لگد بزنن یا پول بدن، مراقب باشین بیش از اندازه خوب نباشین چون یه روز نبودن خوبیتون یا کم شدن خوبیتون باعث بد دیده شدنتون میشه، ✓/// از طرف یه احمق که همیشه خوب بوده و ساده از بس بلا سرم اومده دیگه از خودم بیزارممممم بخاطر کودن بودنم و سادگیم، انشاالله یه روزی میاد میبینم که حقم گرفته شده و میام اینجا مینویسم🖤😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینهمه استرس داغونت میکنه، اینکارو نکن، بذار بگذره بعد بزن وگرنه میبینی الان بارداری و منفی میزنه و ...

ممکن منفی بزنه و باردار باشی

من از بیگانگان هرگز ننالم که با من هرچه کرد آن آشنا کرد...😔

منم دوسال جلوگیری داشتم ولی طبیعی قرص خیلی کم می‌خوردم شاید ۵ باری خوردم ماه قبل نزدیکی داشتم پریود شدم نی نی نبود ولی این ماه علائم دارم حالت تهوع پهلو درد 

همش. فک میکنم ی چیزی سر دلمه😂