2821
2789
عنوان

تلنگر

29 بازدید | 3 پست

✍️صیاد برای گرفتن ماهی، قلاّب بکار میبرد. بر سر قلاّب، طعمه‌ای که ماهی دوست دارد میگذارد. ماهی قلاب را همراه طعمه میبلعد.

قلاّب که بلعیده شد، تکانی به نخ قلاب وارد میشود؛ اگر ماهی کم ‌وزن باشد، صیاد با یک ضرب آن را بالا میکشد و اگر سنگین باشد، صیاد بطور متناوب آن را میکشد و رها میکند تا خسته و بیجان شود. وقتی مطمئن شد که ماهی دیگر توانی ندارد آن را بیرون میکشد. شیطان گاهی قلاّبش به انسانی گیر میکند. طعمه سر قلاّب، آرزوی دراز،رابطه با نامحرم, ریاست طلبی و در یک کلمه علاقه به دنیا است

بعد از اینکه انسان را به دنیا علاقه مند کرد، قلاب را شل و سفت میکند. ولی مواظب است بند قلاب پاره نشود . چندین بار او را میآورد و میبرد تا بالاخره او را اسیر خود کند

💥مواظب وسوسه های شیطان باشید

🦋| کانال تربیتی یک جرعه تفکر⚘️

@yek_jore_tafakor

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

و بزرگترین بلا‌یی که سر انسان میاره به نظرم ناامیدی از رحمت خداست.و این ناامیدی آدم‌نابود میکنه افسردگی میاره ، ادم غرق در گناه میکنه، از انسانیت دور میکنه ،‌روزگارش سیاه میکنه و باعث سقوطش میشه .لطفا هیچوقت ناامید از خدا نشید حتی در سخت ترین شرایط ها. سحر نزدیک است.

سوره زمر، آیه ۵۳: «قُلْ یا عِبادِیَ الَّذینَ أَسْرَفُوا عَلى أَنْفُسِهِمْ لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ یَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمیعاً إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحیمُ» بگو: اى بندگان من که بر خود اسراف و ستم کرده اید! از رحمت خداوند نومید نشوید که خدا همه گناهان را مى آمرزد، زیرا او بسیار آمرزنده و مهربان است.

استارتر حلال کن توروخدا ببخش اینو تو تاپیکا می‌زارم

توروخدا دعاکنید بگید خدایا حاجت رواش کن

مشکل خیلی بزرگی دارم 

توروخداااا دعا کنید ختم بخیر بشه 

توروخدا دعام کنید آبروم حفظ بشه 

تورخدا دعا کنید زندگیم حفظ بشه 

توروخدا التماس تون میکنم امیدم اول خدا بعد دعاهای شما 

توروخدا دعام کنید 

التماس میکنم ازته دلتون از خدا برام بخواهید 

خدا حال منو نصیب هیچ کس نکنه

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر حلال کن توروخدا ببخش اینو تو تاپیکا می‌زارم توروخدا دعاکنید بگید خدایا حاجت رواش کن مشکل خ ...

ایشالله که مشکلتون‌حل بشه عزیزم