2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد از ساعت چند

شبا وقتی زودتر از من میاد ناراحت میشه حالم از اخلاقش بهم میخوره .البته برم ارایشگاع بگم نه شب بیا دنبالم خندان ولی وقتی خونه بیاد من خودم بیام این جور میشه .ترک هستن حساسن من خیلی با اینا اذیت شدم 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

۱۰

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙
هیچ غلطی نمیکنه چون کارش یه جوریه چهار روز در هفته نیست کلا دیرم بیام نمیفهمه و اینکه اگرم با خواهرم ...

نمیفهمه رو خوب اومدی، میفهمه ولی چیزی نمیگه 

چگونه فراموشت کنم؟ آقا هستم!   بختیاری  ،شهرکرد     بنده توام دل تی تو دارم ، سیلی بکن به ای روزگارم،        میگه آقایون درخواست دوستی ندن ،، چشم ، .           کاش به جای درخواست دوستی یه چی دیگه بود که هوا ورت نداره، 

یبار با خواهرشوهرم رفتیم ماشین گیرمون نیومد اومدیم خونه ساعت شده بود ۱۱

حرفی نزد فقط گفت ازین ب بعد زودتر برین ک موقع برگشت ماشین باشه

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙
نمی کشتت

چرا بکشه 😂😂با دوتا بچه ۱۹و ۱۶ ساله کجا می خوام برم 😀😂😂😂اوایل ازدواج تا چند سال طبیعی ... ولی حالا دیگه نه مثلا صبح ساعت ۵یا۶ میرم نون یا حلیم میگیرم و میام و ظهر میرم بیرون 

🤪

من بابام تا قبل ۱۸ سالگی تا ۹:۳۰ اینا دیگه بیشتر نمیذاشت بیرون بمونم، اون موقع بندر بودم بندرم جایی نیست که با تاریک شدن هوا مغازه ها ببندن و شهر خلوت بشه همیشه شلوغه ما هم جای خلوت نمیرفتیم با دوستامون، همیشه مرکز بودیم

الان ۲۴ سالمه اگه ماشین ببرم و بدونه که با دوستامم تا ۱۱-۱۲ میذاره