2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی میشه لطفا بیان.

472 بازدید | 15 پست

سلام دوستان. 

ما زیارت عاشورا نذر کرده بودیم، 

الان 20 تا دونه زیارت عاشورا مونده. به نیت سلامتی همه ی بیماران و حاجت روایی خودتون. 

چنتا میتونین بخونین؟ 

خواهشا اگه واقعا میتونین و حتما فرصت دارین بخونید بهم بگین، تا به گردن مون نمونه🌿

1

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی نمیتونید بخونید چرا نذر میکنید بعد گردن اینو اون میندازید

من فقط کمک خواستم. 

همیشه کارامو انجام دادم تا لحظه آخر و تمام و کمال. 

اینسری مشکلات جسمی برام پیش اومده بیشترشو خوندم و این تعداد رو نتونستم. 

بهتره با قضاوت تون دل نشکنین🙏

چیه مگه من خیلی ام خوشحال شدم ای کاش این چیزای معنوی و خوب همیشه  بیوفته گردنمون

دقیقا.👌🏻👌🏻🌹.... 

نزدیک دوماهه من و جندین نفر دیگه داریم این نذر رو انجام میدیم و آخراش هست. و من واقعا برام مشکلاتی پیش اومده. گفتم اینجا مطرح کنم بقیه هم تو صوابش شریک بشن.