2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی چن لحظه بیاین

405 بازدید | 55 پست

من یه سوال دارم که هیجوره نمیتونم جوابش پیدا کنم 

چرا هر جا میرم به در بسته میخورم کاش بفهمم من چه فرقی با بقیع دارم 

چقد درس خوندم که برم سرکار بتونم خودم بکشم بالا که کار پیدا نمیشه در صورتی که چن تا از دوستام با ازمون استخدام شدن 

با اینکه هم ظاهر خوبی دارم هم آروم و خوبم اصلاااا خاستگار خوب نداشتم درصورتی که الان دوستام اکثرا سر زندگی خودشونن با آدم خوب 

نماز خوندم به خدا توکل کردم بع ائمه توسل کردم ولی نمیشه که نمیشه 

بریدم بدجور بریدم 

اگه کسی میدونه بهم بگه چرا خدا با من اینکارو میکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید به صلاحت نیست شاید قراره ی آدم خیلی خوب سر راحت سبز بشه ناامید نشو و توکل داشته باش 

نمیتونم دیگه خسته شدم 

اصلا دلم نمیخاد دعا کنم دلم نمیخاد نماز بخونم دیگه رغبتی با حرف زدن با خدا ندارم 

آخه تا کی نیازامو سرکوب کنم 

دلم میخاد بگردم بپوشم ولی پول ندارم 

دوسدارم حداقل یکی کنارم باشه بهم دلگرمی بده که ندارم 

میگن خدا کسایی که دوسداره رو امتحان میکنه 

حتی دیگه دلم نمیخاد دوسم داشته باشه 

اول خودتو مقایسه نکن باکسی دوم از راه درستو منطقی اقدام کن حتماآزمونتو خوب ندادی سوم دوره خاستگارسنت ...

اگه بدونی چقدددددد برای ازمون خوندم 

سه ماه فقط درس میخوندم حتی با زبون روزه 

خیلیم نگذشته اطرافم خیلیا هستن سنتی ازدواج کردن 

باشه اصلا سنتی نه ولی چرا آدم خوب سرراهم قرار نمیده؟؟

نمیتونم دیگه خسته شدم  اصلا دلم نمیخاد دعا کنم دلم نمیخاد نماز بخونم دیگه رغبتی با حرف زدن با ...

اهان ببین داری جا میزنی 

تو اینهمه ب حرف خدا گوش نکردی اینهمه دروغ گفتی ( همه همینجورین) خدا بهت پشت کرد؟؟ خدا نعمت هاشو ازت گرفت؟؟؟؟؟!!!! نه 

پس بدون داری امتحان میشی ی امتحان الهی عوضش بعدش ی آدم خوب گیرت میاد و درجه آن می‌ره بالاتر 

به نظرت حیف نیست برا شوهر ب خدا پشت کنی ؟؟ 

شوهر همچین چیز خاصی هم نیست 

اهان ببین داری جا میزنی  تو اینهمه ب حرف خدا گوش نکردی اینهمه دروغ گفتی ( همه همینجورین) خدا ب ...

مگه بقیه آدمای دنیا دروغ نگفتن بقیه گناه نکردن 

باشه عزیزم شوهر چیزی نیست کار مهم نیست 

پس به چی دلم خوش کنم 

همه ی این نیازارو خدا گذاشته تو وجود من پس چرا حاظر نیست بهشون جواب بده 

اگه بدونی چقدررررر حرف زدم  چقد خواهش کردم چقدر نذر کردم  وقتی جوابی نمیشنوم چرا ادامه ب ...

منم اوایل همین احساسو داشتم ولی از خواسته ام دست نکشیدم و بیشتر از قبل صداش کردم،شیطان میخواد ناامیدت بکنه ولی گولشو نخور،تنها پناه ما خداست لطفا به خدا اعتماد کن که صلاحمونو بهتر از خودمون میدونه

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...
نمیتونم دیگه خسته شدم  اصلا دلم نمیخاد دعا کنم دلم نمیخاد نماز بخونم دیگه رغبتی با حرف زدن با ...

مگه شما نماز میخونی برای اینکارا. عزیزم وقتی تو خودت برایدخود خدا این کاراو نمیکنی چطور خدا بخاطر شما سنگ تموم بزاره....

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱