ah_ff مدیر عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 364 عنوان خانومای مشهدی لطفا کمکم کنید | مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 30 پست شهرستان زندگی میکنم بنا به دلایلی میخام واسه زایمان بیام مشهدالانم ماه آخر بارداریمه شاید برم بیمارستان ۱۷ شهریور یا هاشمی نژاد این بیمارستانا اپیدورال داره؟میخام ماما همراه بگیرم،به نظرتون واسه اپیدورال باید از قبل زیر نظر دکتر بوده باشم؟ 1402/02/22 | 15:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الهه_دختربهمنی عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 625 ینی اگه بعدازظهر منو درد بگیره اپیدورال نداره/: من زنگ زدم پرسیدم اینو ب من گفتن،مال تامین اجتماعی این بیمارستان.بیمه داری؟ خودم رفتم موسی بن جعفر تجربه زایمان این بیمارستان رو ندارم
ah_ff مدیر استارتر عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 364 من زنگ زدم پرسیدم اینو ب من گفتن،مال تامین اجتماعی این بیمارستان.بیمه داری؟ خودم رفتم موسی بن جعفر ت ... موسی بن جعفر چجوریه؟دولتیه؟
ah_ff مدیر استارتر عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 364 من زنگ زدم پرسیدم اینو ب من گفتن،مال تامین اجتماعی این بیمارستان.بیمه داری؟ خودم رفتم موسی بن جعفر ت ... ببخشید زیاد سوال میپرسم ممنون میشم جواب بدیکادر درمانش چجوری بودن؟طبیعی زایمان کردی؟
الهه_دختربهمنی عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 625 اپیدورال داره؟خودت استفاده کردی؟ بله اپیدورال داره،ذاتاً ب خاطر اپیدورال و ماما خصوصی داشتم رفتم ولی اورژانسی سزارین شدم
الهه_دختربهمنی عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 625 ببخشید زیاد سوال میپرسم ممنون میشم جواب بدی کادر درمانش چجوری بودن؟طبیعی زایمان کردی؟ از کادرش راضی بودم ولی بعد زایمان ک رفتم داخل اتاق شلوغ بود ،من اتاق خصوصی میخواستم ولی از شانسم پر شده بود
ah_ff مدیر استارتر عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 364 بله اپیدورال داره،ذاتاً ب خاطر اپیدورال و ماما خصوصی داشتم رفتم ولی اورژانسی سزارین شدم ماما خصوصی باید از خود بیمارستان باشه؟
ah_ff مدیر استارتر عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 364 از کادرش راضی بودم ولی بعد زایمان ک رفتم داخل اتاق شلوغ بود ،من اتاق خصوصی میخواستم ولی از شانسم پر ... عزیزم میشه لطفا شماره تلفن و اسم و فامیل مامات رو بهم بدی؟
الهه_دختربهمنی عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 625 ماما خصوصی باید از خود بیمارستان باشه؟ ن من خودم ماما پیدا کردم ،با این بیمارستان قرارداد داشت ولی مال خود بیمارستان نبود
ah_ff مدیر استارتر عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 364 از کادرش راضی بودم ولی بعد زایمان ک رفتم داخل اتاق شلوغ بود ،من اتاق خصوصی میخواستم ولی از شانسم پر ... خدا خیرت بده چند روزه از استرس دارم منفجر میشم😣
ah_ff مدیر استارتر عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 364 ن من خودم ماما پیدا کردم ،با این بیمارستان قرارداد داشت ولی مال خود بیمارستان نبود منم احتمال اینکه سزارین بشم هسمیدونی هزینه سزارین و زایمان طبیعی با اپیدورال چقد میشه؟
الهه_دختربهمنی عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 625 عزیزم میشه لطفا شماره تلفن و اسم و فامیل مامات رو بهم بدی؟ وای پاک کردم🥴 میگردم تو دفترچه اگ پیدا کردم چشم😁
ah_ff مدیر استارتر عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 364 وای پاک کردم🥴 میگردم تو دفترچه اگ پیدا کردم چشم😁 مرسی عزیزماگه اسم و فامیلشم یادته بگی سرچ میکنم شاید بیاره
الهه_دختربهمنی عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 625 خدا خیرت بده چند روزه از استرس دارم منفجر میشم😣 درکت میکنم،ایشالا ب راحتی نینی کوچولوتو بغل کنی 😍🤲