2777
2789
عنوان

نگرفتن شیشه توسط کودک یکساله

371 بازدید | 10 پست

سلام پسرم تازه رفته تو یکسال ولی هر کاری میکنم شیشه رو با دستش نگه نمیداره خودش بخوره شیشه رو میگیره دستش ولی وقت خوردن شیر حتما باید من براش نگه دارم . چیکار کنم خودش با دستش نگه داره

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت * دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور 🧚‍♀️

محمد قلی میاد میخورتت😂

کاش دنیا بهم یه دختر بده🙎‍♀️🥺که رحم کنه به زنی که متاهله👩‍❤️‍👨میخوام بدون اجازه مرد نفس بکشه💇‍♀️❤️‍🔥میخوام پرنده ها رو بدون قفس بکشه🕳🐣میخوام فرشته نباشه خطا جزئی زمینه🚫🧚‍♀️میخوام زن باشه زن بمیره زنیت همینه🌝🔥💆‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه من یه سالو ۴ماهشه خودش که نمیگیره کسی دیگه هم نمیزاره بگیره با زبون بی زبونی میفهمونه که

فقططط باید مامان جونم شیشه شیرمو بگیره تا من بخورم

الهی من فداش بشم الانم تازه شیر خورد وخوابید کنارم

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

شاید شیشه شیرش سنگینه یا باهاش راحت نیست،چ مدلیه شیشه ش؟

هم کوچیک داره هم بزرگ موقع بازی کردن میگیره دستش ولی وقت شیر خوردن من باید براش نگه دارم

خودش ی چند ماه دیگه یاد میگیره نگه داره.منم دخترم فک کنم پانزده ماهه بود خودش گرفت و اب خورد تو شیشه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
بچه من یه سالو ۴ماهشه خودش که نمیگیره کسی دیگه هم نمیزاره بگیره با زبون بی زبونی میفهمونه که فقططط ...

خدا حفظش کنه ولی من دوس دارم خودش بگیره دیگ 

😒

شوخی کردم😐

کاش دنیا بهم یه دختر بده🙎‍♀️🥺که رحم کنه به زنی که متاهله👩‍❤️‍👨میخوام بدون اجازه مرد نفس بکشه💇‍♀️❤️‍🔥میخوام پرنده ها رو بدون قفس بکشه🕳🐣میخوام فرشته نباشه خطا جزئی زمینه🚫🧚‍♀️میخوام زن باشه زن بمیره زنیت همینه🌝🔥💆‍♀️
خودش ی چند ماه دیگه یاد میگیره نگه داره.منم دخترم فک کنم پانزده ماهه بود خودش گرفت و اب خورد تو شیشه

اها من دوستم میگفت بچه اش از ده ماهگی خودش میخوره پس پسر منم دیر نکرده هنوز . مرسی عزیزم 😋