2777
2789

سلام تورو خدا بیایید بگید بهم ۸ اسفند ۱۴۰۱ سونوگرافی سینه زده توده هیپواکو فیبروآدنوم بایردز ۳ الان مجدد تاریخ ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ سونوگرافی جدید میگه شده بایردز 4a.

زده تغییر شکل ظاهری نسبت به سونوگرافی قبلی.

من خیلی حالم بده تو شهر غریبم کسی هم ندارم تا فردا که برم پیش جراح، توروخدا کسی چیزی میدونه بگه.

تو این مدت برای اینکه رحمم بزرگ شده و فیبروکیستیک شدم و دیگه پریود نمیشم جراح زنان بهم قرص پیشگیری از بارداری داد روزی ۱ خوردم.

ممنون دارتون میشم برای من و بچه ام دعا کنید که تو دنیای به این بزرگی جز خدا کسی را نداریم.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
دورت بگردم ، همه ما در این عالم غریبیم پشت پناه هممون خداست  توکل به خدا دلم روشن چیز مهمی نی ...

ممنونم عزیزم رفیق مجازی بهتر از آدم های دنیای واقعیم

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم عزیزم رفیق مجازی بهتر از آدم های دنیای واقعیم

بخدا همین طوره 

من تو بدترین روز های زندگیم که همسرم کاری کرد که نباید میکرد به لطف خواهرای ک تو مجازی دارم سر پاشدم 

سلام‌چی شده گلم؟ بلا به دور باشه

امشب نوبت دکتر داشتم گفت باید عمل کنم، فردا صبح برگه داد برم بیمارستان بستری بشم. برام دعا کنید 

نگران نباش خدا بزرگه

ممنونم الان بستری شدم منتظرم نوبتم بشه برای عمل

کجا زندگی میکنی عزیزم منم غریبم

یزد

برای منم بایردز ۴a هستش چهارشنبه جواب نمونه برداریم میاد دعام کنین

انشالله بلا دور باشه ازت و خدا همه بیماران را شفا بده

[QUOTE=290693469]نمومه برداری هم انجام دادین، دکترا چی با دو تا دکتر معتبر مشورت کردم گفتند جراحی بشه و بفرستیم پاتولوژی