2777
2789
عنوان

من از یه نفر خیلی خوشم میاد

160 بازدید | 12 پست

۳۲ سالمه جایی که کار میکنم یه اقای هم سن و سالم رفت و امد داره فکر کنم یه چند ماه ازم بزرگتر باشه خوشتیپ و مهربونه تازگیا حس میکنم تو دلم بهش علاقه پیدا کردم از پس زده شدن بشدت میترسم چون قبلا دوبار از طرف مردا خواسته نشدم تازه درخواست هم از طرف من نبوده اما الان میگم اون رابطه هارو که من شروع نکردم اونطور شد حالا الان که خودم میخوام اعتراف کنم چه شود...بنظرتون چیکار کنم؟اونکه خودش هیچی نمیگه خیلی خوب و مهربونه با محبت هم نگام میکنه ولی هیچی نمیگه 

تو شهر ما دخترا زود ازدواج میکنن مردای ۳۲ سالمه هم حداکثر ۲۵ ساله میگیرن میگم نکنه برخورد بدی کنه باهام دیگه از خجالت نتونم سر کار هم برم😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط ی چیزو از مردا یاد گرفتم اگه بخوادت خودش پا پیش میذاره مطمئن باش ی جوری میگه

دوم اینکه زیاد بهش محل نده ی جورایی با دست پس بزن با پا پیش بکش 

بعدشم حسابی به خودت برس کلا خودتو جلوش بکش بالاا

یه سال از من بزرگتری 

بنظر من ک دیگه وقت اینجور عشق و عاشقیا از ما گذشتع

و فکر اینکه بری ب طرف بگی درست نیس حتی فک کردن بهش کار دخترای بیس سالس رو موردای جدی فک کن 

البته شاید من زیاد بی انگیزم نسبت ب سنم ولی دیگه بنظرم سن اینجور کارا از ما گذشته😃

یه سال از من بزرگتری  بنظر من ک دیگه وقت اینجور عشق و عاشقیا از ما گذشتع و فکر اینکه بری ب طر ...

درسته ولی آدم تو هر سنی دنبال عشقه دیگه مخصوصا منی که میشه گفت رابطه درست حسابی نداشتم تو زندگیم با یه نفر دوست بودم که اونم همه کار کرد لهم کنه منم حسرت عشق داشتن و جوونی کردن به دلم مونده

درسته ولی آدم تو هر سنی دنبال عشقه دیگه مخصوصا منی که میشه گفت رابطه درست حسابی نداشتم تو زندگیم با ...

منم فقط یه بار مجازی ارتباط گرفتم حالم از هر چی مرده بهم خورد 

کلا عاشق نشدم تو این ۳۱ سال نمیدونم چرا همه از عشق و دلتنگی میگن ولی من اینقد بی حسم 😶

درسته ولی آدم تو هر سنی دنبال عشقه دیگه مخصوصا منی که میشه گفت رابطه درست حسابی نداشتم تو زندگیم با ...

ایشالا پسر خوبی ک عاشقت باشه بیاد تو زندگیت🤲

دیگه خودت بهتر از من میدونی ب پسری ابراز علاقه کنی رم میکنه و ارزششو نداره اصلا

ایشالا پسر خوبی ک عاشقت باشه بیاد تو زندگیت🤲 دیگه خودت بهتر از من میدونی ب پسری ابراز علاقه کنی رم ...

میدونم منم مثله خودت ناجور شکست خوردم اونم بعد چندین سال منتظر موندن میتونستم زرنگ باشم و الان سرم بی کلاه نمیموند ولی سادگی کردم با همون نامرد موندم عاقبتم شد تو ۳۲ سالگی مجرد و تنها

میدونم منم مثله خودت ناجور شکست خوردم اونم بعد چندین سال منتظر موندن میتونستم زرنگ باشم و الان سرم ب ...

ایشالا روزای خوبی در پیش داشته باشی🥰

میفمم تجربه شد برامون اون تجربه بهتر از خداینکرده تجربه ازدواج ناموفقه و ما رو قوی تر کرده و چشممون رو برای انتخاب بازتر کرده