2777
2789
عنوان

با یکی قهر بودیم

110 بازدید | 8 پست

یکی دو روز پیش اتفاقی اشتی کردیم  به هم‌برخوردیم و حرف زدیم 

بعد تو این مدت بچه اش میومد خونمون  و چندساعت پیش من بود میرفت  

امروزم اومده بچش ... بعد مامانه زنگ‌زد بهش گفت اونجا ناهار نخوری برو خوگه بابابزرگت غذا بخور 

تو ی محل هستیم با پدربزرگ این بچه 

خوب یعنی چی 

این همه مدته ک قهر بوویم‌بچش می اومد میرفت غذا میخورد کاریش ما نداشتیم 

ماحرفی نزدیم  الان یهو چی شد ک ب بچش گفت اونجا نخور ....

البته بگم بااینکه بچه میاد و میره اما من نمیرفتم خودشم نمی اومدا 

منظورش چی بود

خب الان ک دیگه اشتی هستیم 

خواسته بچه مزاحمتون نشه احتمالا 

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید خواسته مزاحمت نشه

ن .. قهرم بودیم بچش می اومد میزفت نهار شام میخورد  با ماشین ما می اومد دور میزد بیرون می بردیمش بستنی و خوراکی میخریدیم میخوردیم 

الان ک دیگه با مادرشم اشتی کردیم ک

خب اون روزک قهرم بودیم بچه اینجا ناهار شام میخورد بهش عیدی دادم پول میدادم  الان ک اشتی هستیم ...

خب اون موقع نمیتونست زنگ بزنه بگه .چمدونم

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 
خب اون موقع نمیتونست زنگ بزنه بگه .چمدونم

چرا زنگ میزد 

نمیدونی بیخیال😂😂

میگم نکنه این بهش برخورده ک بچش میاد میره و رفت و امد داره اما من نمیرم خونه اونا اره؟؟؟ میشه؟ 

چرا زنگ میزد  نمیدونی بیخیال😂😂 میگم نکنه این بهش برخورده ک بچش میاد میره و رفت و امد داره ا ...

عجب !! شایدم همین باشع .خب اون لحظه میگفتی دور هم یچی میخوریم اشکال نداره که . می‌دیدی عکس العملش چیه

عجب !! شایدم همین باشع .خب اون لحظه میگفتی دور هم یچی میخوریم اشکال نداره که . می‌دیدی عکس العملش چی ...

زنگ زده بود  به بچش ...

نمی دونم والا  

لای چ ادمایی داریم زندگی میکنیما 

والا قربون قهر بودنشون 😍😍🤣🤣👌