2777
2789

سلام لطفا تمام مراقبت ها رو کامل برام‌بگید 

دیشب نزدیک ۷۰۰ تومن دادم‌به همینا 

اگر پژمرده بشن شوهرم میکشم 😢

طبقه ۵ هستیم

بیرون جلو در گزاشتم  نور غیرمستقیمه اکثرا

ینی افتاب نمیتابه  شاید ۲ ساعت افتاب مستقیم جلو در بتابه. 

داخل خونه باشه بهتره یا جلو در یا تو بالکن

نور زیاد یا کم ❓

یکی هم ابیاری و مراقبتها ❓

دیشب همون تو مغازه موقع خرید گلدونش رو عوض کردیم 

کلا هر چی‌مراقبت داره بفرمایید 

و اینکه رشدشون‌چطوره ❓

دوس دارم‌ سریع پر و بزرگ بشن 

عکس

اول که به دنیا میایم لبخند مادرمون برامون مهمه بعد میشه لبخند دوست مدرست ، بعد میشه لبخند عشقت همه اینارو نوشتم تا بگم اما یه مرحله ای هم هست تو زندگی که لبخند خودمون مهم ترین و اولین اولویت و داره اونجاس که دیگه یه انسان کاملیم من که هنوز به اون مرحله نرسیدم شما رسیدید ؟ 💜 اگه امضامو میخونی ، اره خودت ، میشه یه صلوات برای روبه راهی زندگیم بفرستی  ممنونم واسه این که وقت گذاشتی و خوندی 💛🌻  تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه باردار نیستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکیش یاس هست انگاری، اون ابلق هم اسمش یادم نیست ، من داشتم خشک شد، اما خاله ام داره گذاشته تو پله شده درختچه

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست