2777
2789

پسرم ۴سالشه سرماخوردگی داره۴روزه بردمش دکتر کلی دارو داد و امپول بهترشدن حالا از سرشب داره ناله میکنه و بیقراری میکنه کلی معذرت میخوام استفراغ کرد چشمش هم متورم شده و قی میکنه

شاید روزی برسد شادی هایم سرازیر شود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهری دست روی دلم نزار که خونه پسرمنم اینطوریه از این ویروس جدیدا گرفته اونم نزدیک پنج سالشه خیلی درمانش سخته پسرمن که از اشتها افتاده با ابمیوه وشیر نگهش داشتیم دیشب یه سرم زدیم یکیشم امروز می زنیم لامصب تبش پایین نمیاد  

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

منم بیدارم به خاطر نی نی. این تایم ها بیدار میشه شیر میخوره ولی سخت می‌خوابه. صدای آب گذاشتم دارم تابش میدم بلکه بخوابه. 

شوهرمم بیدار بود فرستادمش آب کله پاچه بخره. هوس کردم چندین وقته. میگن قوت داره تو شیردهی. فسیل شدم از بس شیر دوشید این بچه 

پسر پنج ساله منم چشمش اونطور شد چایی دم کن اولشو بردار خنک که شد بریز داخل چشمش عین قطره با دوبار ان ...

با دوبار منظورتون بافاصله یا پشت سرهم ۲بار؟ 

منم بیدارم به خاطر نی نی. این تایم ها بیدار میشه شیر میخوره ولی سخت می‌خوابه. صدای آب گذاشتم دارم تا ...

خوبه ک خواهر شیر بخوره بچه من نمیخوره دیوونم کرده😭😭😭😭😭

خواهری دست روی دلم نزار که خونه پسرمنم اینطوریه از این ویروس جدیدا گرفته اونم نزدیک پنج سالشه خیلی د ...

وای تب. 😟😟😟انشالله  زودتر بهترمیشه. پسرمن خیلی ضعيفه  مرتب سرمامیخوره آلرژی هم داره دیگه بدتر بخدا خسته شدم از بی‌خوابی. چشمام بازنمیشه

با دوبار منظورتون بافاصله یا پشت سرهم ۲بار؟ 

نه با فاصله بعدازظهر ریختم ازونجایی که بچن نمیزارن حتی چماشو بست من ریختم که اطراف چشمش هم تمیز شه فرداش باز همین کارو کردم 

دراینکه عفونت دارن شکی نیس چون گلو و گوشش چرک کرده بردم دکتر اموکسی کلاو به مدت ی هفته گفت مصرف کنه

وای تب. 😟😟😟انشالله  زودتر بهترمیشه. پسرمن خیلی ضعيفه  مرتب سرمامیخوره آلرژی هم داره دیگ ...

قربونت ان شاالله پسرشماهم زودی خوب بشه برای چشمش هم از داروخانه یه قطره بگیرین احتمالا عفونت کرده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

نه با فاصله بعدازظهر ریختم ازونجایی که بچن نمیزارن حتی چماشو بست من ریختم که اطراف چشمش هم تمیز شه ف ...

ب من آزیترومایسین داد حالا نمیدونم چراحس میکنم ی کم سفت یاغلیظ تر شده

وای تب. 😟😟😟انشالله  زودتر بهترمیشه. پسرمن خیلی ضعيفه  مرتب سرمامیخوره آلرژی هم داره دیگ ...

گلی ب دکترش بگو براش دارویی بنویسه ک سیستم ایمنی شو تقویت کنه

چایی دم کن تفالشو بگیر بزار وسط ی پارچه درحد نمدار بودن بزار رو چشم بچت 

من مامانم برا چشمام اینمدلی میکرد