2777
2789
عنوان

زندگی مستقل از خانواده

487 بازدید | 33 پست

بچه ها مثلا سی به بالا باشی و با خانواده هنوز زندگی کنی بده؟ 🤔 

خب سی به بالا باشی با خانواده باشی میگن سربار نباشی میکن معلوم نیست چه غلطی میکنه که مجرده 

جامعمون همه چی قاطی شده ، هرکار کنی بازم یچیزی میلنگه 🥲

من خیلی دوست دارم مستقل زندگی کنم اما امکان نداره بزارن میکن جامعه خرابه اما یک حسب درونم‌میگه تو با این سن جات اینجا نیست دیگه 🫠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادم خودش مشکل پیدا میکنه

چه مشکلی ؟ بنظرم برای اینکه بزرگ بشی و از اون حالو هوای بچگی در بیای باید از خانواده جدا شب اما مثل خیلی چیزای دیگه تو ایران واسه دخترا بده 🫠

من ازدواج کردم

منتها آدمِ زندگی کردن با خانواده نیستم، اگه مجرد بودم اولین فرصت شرایط مستقل شدنمو اوکی میکردم

بنظرم بستگی ب خودت داره

اگه با خانواده اوکی هستی، خیلیم خوبه ک پیششون باشی

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
آره حقیقتش از ۲۵ به بعد زندگی با خانواده ضایعس به نظرم  اگر کسی مخالفه ریپلای نکنه

خب بعد ۲۵ زندگی مجردی هم باز میگن ضایست از نظر جامعه 

واسه دخترا

بعنی حتما باید بعد ۲۵ ازدواج کنه ادم تا ضایع نباشه از هیچ نظری ؟🫠

خب بعد ۲۵ زندگی مجردی هم باز میگن ضایست از نظر جامعه  واسه دخترا بعنی حتما باید بعد ۲۵ ...

نه ازدواج که اصلا منظورم مستقل زندگی کردنه و به نظرم اشکال که نداره تازه نشون دهنده قدرت اون دختره 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...

من جدا کردم زندگی ام رو 

خانواده ام کمک کردن

جامعه نگاه به ادم میکنه

خونه من جای ارامشم بود و هر ادمی راه نداشت

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

وااااه پسره ۳۰ سالشه مجرده با بابا مامانش زندگی میکنه برسه به دختر.

اون که میگه معلوم چکار میکنه کهوهنوز مجرده ذهنش، فکرش خرابه و اگر خوته مستقل بگیری فکر و ذهن اون آدم خرابتر هم میشه.

کسایی که قسمتشون ازدواج نیست خدا لطف و رحمت زندگی کنار پدر و مادر بهوشن داده چرا مستقل بشی.