2777
2789
عنوان

جهیزیه میچینم چکار کنم شیک به نظر برسه

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 22 پست
عزیزم بهت درخواست بدم تا هرجایی چیدم واست عکس بفرستم کمکم کنی الان فقط تا حدودی آشپزخونه چیده شده ول ...

باشه عزیزم

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم واست عکس میفرستم هرجا رو که چیدم ممکنه چند روزی طول بکشه ممنون که کمک می‌کنی😘

خواهش میکنم عزیزم اشکال نداره

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
عزیزم واست عکس میفرستم هرجا رو که چیدم ممکنه چند روزی طول بکشه ممنون که کمک می‌کنی😘

بمن بگو رنگ دکور پذیراییت چیاس

خلوت ترین چیدمان خارجی

اگه میز ناهار خوری داری برای دونفر بچینش

با سرویس چینیت

پلو خوری بزار

میوه خوری و خورشت خوری داخلش

از سرویس قاشق چنگالتم بچین

مثلا قاشق و چنگال عذا خوری

قاشق دسر

کارد استیک و....

از اینترنت طریقه چیدمان صحیح میزو چک کن.حتما جام و نیم لیوان نوشیدنی بزار

دستمال سفره و شمع یادت نره

اگه سوفله خوری داری روی میز  بچین و.... خلاصه یه میز کامل اینجوری هم خریدات مشخص میشه هم همه کابینتارو نمیریزن بیرون😉

روی میز مبل سرویس کریستال بزار

مثلا من قوری و وارمر و دوتا فنجون و قندون و سینی و اینامو شیک چیدم روی میز اصلی

روی میزای کوچکتر دکوری کوچیک بزار یا میوه خوری و شیرینی خوری و شکلات خوری کریستالتو

کمد و کشو و کابینتارو به مرتب ترین حالت ممکن بچین در حد میلیمتری

هم اندازه و شیک

خیلی عالی میشه

تا حد امکان همه چیزو داخل کمد و کابینت جا بده

مگه چایساز

قهوه جوش

توستر

مایکروویوو

و لوازم ضروری دیگه

حتما حتما خوشبو کننده هوا یا عود بزار

یه بوی خیلی ملایم

و یه موزیک اروم

کلا فضارو خاطره میکنه براشون

تابلو به دیوار نزن مگه یکی واجب باشه

محسمه اصلا نزار

گلدون طبیعی حتما بزار

عزیژدلم من امروز خیلی خسته شدم خیلی خوابمه میشه فردا عکس بفرستم بهت بگم 

اره عزیزم‌منم  دارم میخوابم 

خسته نباشی شبت خوش گلم