2777
2789
عنوان

مگه کسی هم دست خالی میره😢😢😢😢

4798 بازدید | 344 پست

خوشگلای من سلام❤❤❤

شبتون بخیر و خوشی💖💖

شب زیارتی امام حسین ع🌹🌹🌹

۴سالی هست براش تاپیک زدم من بی آبرو و گناهکار و خیلی ها حاجت گرفتن🤲🤲🤲

اگر دوست داشتی حاجتت بگو تا به نیتت سوره کوثر بخونم هدیه به امام حسین ع حضرت عباس ع و امام زمان عج💖💖💖💖

حتما پست بذارید تا ببینم و به نیتتون بخونم❤❤❤

اگر منم لایق دونستید با دلای مهربونتون برای حاجت دلم دعا کنید😢😢😢

زهرا 

به نیت سالم بودنم ❤

کانالم در تلگرام: konkuri_barname💚� گروه رقابتی تلگرام دارم که ۱۵ روز امتحانش رایگانه❤من پزشکی نمیخونم دوست عزیز؛ اگه میای اینو بپرسی نپرس🙂دانشجوی علوم پزشکی ام و پس از دانشجو شدن برای مشاوره و برنامه ریزی آموزش دیدم . الانم دو ساله که دارم برنامه مینویسم تقریبا ♥️😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برام دعا کن پدر مادرم به هم برگردن.

دعا کن خدا یه خونه ی خوب نصیبم کنه

میشه برای سلامتی آقامون امام زمان ع یه صلوات بفرستی🌷🌷🌷🙏🏻🙏🏻🙏🏻 اگه امضامو دیدی ۳ تا صلوات هم برای خوشبختی من و همسرم و سلامتی بچه هام و سلامتی پدر و مادرم مهمونم کن🙏🏻🌷🌷🌷ممنونتم الهی که هرکی برای امضام صلوات فرستاد خداوند خوشبختش کنه و گره از همه ی مشکلاتش باز بشه آمین🤲🤲🌷

شفای پسرم و خاهرزادم💔💔💔💔

خونه بتونیم بخریم💔💔💔

آزمون قبول شم💔💔

رابطم با شوهرم خوب شه💔

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی