2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرم دخترشو با اورژانسی باردار شد

اورژانسی احتمالش هست اینو میدونم 

من منظورم قرص ضد بارداری هستا ۲۱ تاس از روز ۶ پریود مصرف میشه تا اتمام قرص اونو میگم

اگر درست سرموقع مصرف بشه خیر . ماه اول مصرف قرص باید یه روش دیگه هم استفاده بشه تا از ماه بدن هورمون ها به حد کافی در بدن باشن و دیگه نیاز به روش دوم نیست . اونایی که میگن با قرص باردار شدن موارد بالا رو رعایت نکردن . قرص شیردهی ولی امکان بارداری داره باید دوتا روش باهم استفاده بشه

اورژانسی احتمالش هست اینو میدونم  من منظورم قرص ضد بارداری هستا ۲۱ تاس از روز ۶ پریود مصرف میش ...

مادرم دو سه روز به خاطر شرایط مهمانداری نمیخوره و منو حامله میشه

اگر مرتب خورده بشه احتمالش کمه

ولی شنیدم تداخل دارویی داره و اگر یه سری داروهارو درکنارش بخوری اثرش از بین میره

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَلّهُمّ عَجّل لِوَلیکَ الفَرَج
حتی با خوردن منظم سرساعت قرص ؟

فك كردم منظورت اورژانسيه 

قرص جلوگيري فقط همون ماه اول بايد يه روش ديگه برا جلوگيري استفاده كني از ماه دوم هر روز بخوري درصد بارداري كمتر از يك درصده

آنتي بيوتيك اثر قرصو كم ميكنه

دوتا از فامیل های ما باردار شدن با قرص 

من دوتا قرصم مونده وهمیشه سر ساعت میخورم قرصارو این هفته هم حالت تهوع و سرگیشه داشتم هم شکمم (رحم)یه جور منقبض میشه مثل بارداری اولم که تکون بچه رو حس میکردم 

نمیدونم از چیه 

اگر درست سرموقع مصرف بشه خیر . ماه اول مصرف قرص باید یه روش دیگه هم استفاده بشه تا از ماه بدن هورمون ...

من سر ساعت میخورم مگراینکه مهمونی جای برم و حدود ۳ ساله میخورم