2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم دخترشو با اورژانسی باردار شد

اورژانسی احتمالش هست اینو میدونم 

من منظورم قرص ضد بارداری هستا ۲۱ تاس از روز ۶ پریود مصرف میشه تا اتمام قرص اونو میگم

اگر درست سرموقع مصرف بشه خیر . ماه اول مصرف قرص باید یه روش دیگه هم استفاده بشه تا از ماه بدن هورمون ها به حد کافی در بدن باشن و دیگه نیاز به روش دوم نیست . اونایی که میگن با قرص باردار شدن موارد بالا رو رعایت نکردن . قرص شیردهی ولی امکان بارداری داره باید دوتا روش باهم استفاده بشه

اورژانسی احتمالش هست اینو میدونم  من منظورم قرص ضد بارداری هستا ۲۱ تاس از روز ۶ پریود مصرف میش ...

مادرم دو سه روز به خاطر شرایط مهمانداری نمیخوره و منو حامله میشه

اگر مرتب خورده بشه احتمالش کمه

ولی شنیدم تداخل دارویی داره و اگر یه سری داروهارو درکنارش بخوری اثرش از بین میره

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَلّهُمّ عَجّل لِوَلیکَ الفَرَج
حتی با خوردن منظم سرساعت قرص ؟

فك كردم منظورت اورژانسيه 

قرص جلوگيري فقط همون ماه اول بايد يه روش ديگه برا جلوگيري استفاده كني از ماه دوم هر روز بخوري درصد بارداري كمتر از يك درصده

آنتي بيوتيك اثر قرصو كم ميكنه

دوتا از فامیل های ما باردار شدن با قرص 

من دوتا قرصم مونده وهمیشه سر ساعت میخورم قرصارو این هفته هم حالت تهوع و سرگیشه داشتم هم شکمم (رحم)یه جور منقبض میشه مثل بارداری اولم که تکون بچه رو حس میکردم 

نمیدونم از چیه 

اگر درست سرموقع مصرف بشه خیر . ماه اول مصرف قرص باید یه روش دیگه هم استفاده بشه تا از ماه بدن هورمون ...

من سر ساعت میخورم مگراینکه مهمونی جای برم و حدود ۳ ساله میخورم