2777
2789

من الان یکساله که همیشه وقتی خوابم یکی میاد تو اتاقم یا در اتاق رو باز میکنه یا با کوچکترین صدایی یکدفعه از خواب بیدار میشم.چشمامو شاید باز نکنم که خوابم بپره ولی تو خواب ضربان قلبم یهو میره بالا و بدنم لرزش میگیره،تا‌ چنددقیقه اینجوریم تا دوباره خوابم ببره.واقعا نمیدونم چرا اینجوری میشه خیلی حالت بدیه.کسی اینجوری شده؟

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پنیک میشی 

نه با پنیک فرق داره،پنیک وقتایی میزنم که خیلی استرس دارم و الان پنج شش ماهی هست حمله پنیک نمیشم به اطف خدا

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)
اره منم اینجوریم. حس میکنم قلبم میلرزه

بدنتم از داخل میلرزه؟؟جوری که لرزششو قشنگ احساس کنی؟؟

اره دقیقا. اخه من یه مدت فشار عصبیه زیادی رو تحمل کردم. از وقتی فشار خون گرفتم حس میکنم اینجوری شدم

من فشارم همیشه پایینه.البته پارسال افسردگی گرفتم که درمان شدم و خیلی بهترم ولی این حالت مونده هنوز…

من تیروئید داشتم خصوصا دستام تا کتفم از داخل احساس لرژش داشتم

من ازمایش ایروئید دادم گفت خیلی نزدیکه.ممکنه بخاطر اون باشه؟؟تمام بدنم در طول روز حالت لرز داره از داخل کمرم و گردنم.دستام و پاهام حتی موقع نشستن یا یه قعالیت کوچیک میلرزه

من ازمایش ایروئید دادم گفت خیلی نزدیکه.ممکنه بخاطر اون باشه؟؟تمام بدنم در طول روز حالت لرز داره از د ...

اره من الان که بادارو نرماله بعضی اوقات میلرزه به گرما حساسم  زود عصبی میشم بعضی اوقات تپش قلب دارم انگار دویدم رفتم دکتراعصاب گفت برو غدد دیدم تیروئید دارم