2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه یکم توضیح بدی؟ یعنی ممکنه که وسطش جا بزنم؟

اره ممکنه

ببین من نمونه دولتی خوندم

درسمم خیلی خوب بود

ولی چون یکهوواردیه دنیای فوق رقابتی وخب سخت میشی خیلی بهت ضربه میخوره

قبولی توی رشته های تاپش که امیدوارزوی 99درصدبچه هاهست فوق العاده سخته

توی سنی این سختیومیخوای بگذرونی که دوروبریاتومیبینی دارن کیف زندگی وجونیشونومیکنن

داره کسی اینومیگه بهت که ازجونش مایه گذاشت برای درسش

دخترخاله مامانم 3 ساله پشت کنکور تجربی مونده میگه خیلی سخته حالا تازه جالب اینجاست که به منم میگه بر ...

ای خدا...

سر دوراهی موندم و نمیدونم باید چیکار کنم.

چیزی که به‌طور قطع میدانستم این بود که بارها در زندگی‌ام مرده بودم..؛
اره ممکنه ببین من نمونه دولتی خوندم درسمم خیلی خوب بود ولی چون یکهوواردیه دنیای فوق رقابتی وخب ...

خیلی ممنونم عزیزم بابت نظرت (:

واقعا نمیدونم باید چیکار بکنم

خواهرم تیزهوشان درس میخوند رشته ریاضی

من کل مهمونیاودوردوربارفیقاموگذاشتم کنارخواهرم همچنان پی خوشیش بود

اون بازحمت کمتر وزندگی راحتترواعصاب راحتتررتبه ایوگرفت که من با جون کندنم درخم یک کوچشم

خواهرم تیزهوشان درس میخوند رشته ریاضی من کل مهمونیاودوردوربارفیقاموگذاشتم کنارخواهرم همچنان پی خوشی ...

شما تجربی بودی و خواهرت ریاضی؟

میفهممت باپوست واستخونم منم موقع انتخاب رشته ام  بدترین روزای تااونسالم بود

اره واقعا، استرس دیوونم کرده

عزیزم خودم تجربی خوندم و الان به خاطر رشته ای که میخوام پشت کنکورم 

ببین هر رشته ای سختی خودش رو داره اما باید ببینی علاقه ات چیه 

من خودم تو مدرسه خیلی خوبی درس  خوندم اما خب سال اول موفق نشدم تو این ۶ سال راهنمایی و دبیرستانم چون مدرسه نمونه بودم سختی زیا  کشیدم همه اینا به کنار یه سال پشت کنکور بودنم از همه بدتر اما من با جون و دل موندم چون می دونم چی میخوام 

تو هم باید خودت تصمیم بگیری فکر نکن بیای تجربی مهر پزشکی بهت میدن قشنگ فکر هات بکن تو این تصمیم فقط خودت مهمی و کمی نظر پدر مادر اما درجه اول خودت ببین ممکنه سال اول به اونی که میخوای نرسی باید آنقدر عاشق رشته ات باشی که براش صبر کنی باید آنقدر علاقه داشته باشی که صبح کله سحر میخوای بری کلاس بگی وای من دوسش دارم