2777
2789
عزیزم خودم تجربی خوندم و الان به خاطر رشته ای که میخوام پشت کنکورم  ببین هر رشته ای سختی خودش ...

من ب شیمی و فیزیکش علاقه دارم ولی زیستش خیلی برام سخته‌.

ب بقیه رشته‌ها هم علاقه‌ای ندارم و سر دوراهی سختی موندم

چیزی که به‌طور قطع میدانستم این بود که بارها در زندگی‌ام مرده بودم..؛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خودم تجربی خوندم و الان به خاطر رشته ای که میخوام پشت کنکورم  ببین هر رشته ای سختی خودش ...

و این که میگن رشته تجربی سخته هیچ شکی توش نیست کسی که میگه نه انسانی و ریاصی سخت تره به نطرم داره یه طرفه نطر میده من توی شرایطش بودم با دلیل بهت میگم 

رشته تجربی داوطلب بیشتری داری پس رقابت سخت‌تری داره 

و از طرف دیگه خودش زیست سنگین رو داره به کنار تو دروس عمومی و تخصصی مشترک با انسانی و ریاصی باید در حد اونا بدونی تا به رشته تاپ برسی 

اینو بدون هیچ شکی میگم چون توی زمان کرونا دروس عمومی ما با رشته انسانی و تخصصی ما با ریاضی ها قاطی بود مثلا از فیزیک ریاضی ها چند تا فصل کمتر خوندیم یا عربی ما  دبیر فوق العاده ای داشتیم سال دولزدهم به ما گفت شما همه چیز مثل انسانی ها بلدید جز یه درس منادا که به دردمون نمیخوره 

البته این برای رشته های تاپ هست و مدرسه نمونه 

پس عاقلانه تصمیم بگیر این افکار بدی که میگن تنبل ها میرن انسانی و هنر و ... یا فلان و .... که متاسفانه زمان خودمم بود کاملا غلطه هر رشته ای سختی داره دنبال راحتی نباش که نیست 

اما آنقدر باید  عاشق باشی که سختی هلش به جون بخری و کم نیاری

سوال دیگه ای داشتی خوشحال میشم کمکت کنم 

تو هم برای قبولی امسالم رشته مورد نظرم لطفا دعا کن

من ب شیمی و فیزیکش علاقه دارم ولی زیستش خیلی برام سخته‌. ب بقیه رشته‌ها هم علاقه‌ای ندارم و سر دورا ...

زیست چه سالی خوندی که میگی سخته؟ خب تو سر کلاس نبودی و روش مطالعه اش بلد نیستی زیست یه درس خاصه باید روش عمومی خوندن با تخصصی خوندن رو توش قاطی کنی 

ببین حرف علاقه با نفهمیدن جداس اگر علاقه نداری برو ریاصی چون گفتی شیمی دوست داری

و این که میگن رشته تجربی سخته هیچ شکی توش نیست کسی که میگه نه انسانی و ریاصی سخت تره به نطرم داره یه ...

امیدوارم شما هم قبول بشی عزیزم (:

راستش من از انسانی و هنر خوشم نمیاد و علاقه‌ای ندارم. چون حفظیاتم افتضاحه ولی فرمول‌ها رو بهتر یاد میگیرم

زیست چه سالی خوندی که میگی سخته؟ خب تو سر کلاس نبودی و روش مطالعه اش بلد نیستی زیست یه درس خاصه باید ...

خب زیست رو توی سال‌های قبل هم داشتیم

خب زیست رو توی سال‌های قبل هم داشتیم

زیست راهنمایی که خب در مقایسه با دبیرستان خیلی راحت تره تو دبیرستان با تک تک اندام ها و ژنتیک و ...کار داری که واقعا برای من جذابه 

پس اگر دوست نداری برو ریاضی رشته های خیلی خوبی هم داره