2777
2789

از طریق گوگل وارد پیجم شده بودم کلا چند وقته امروز دختر خالم گف پیجمو بزن ببین میارع من خرم زدم رفتم روپیج اون دیگه نمیتونن وارد پیج خودم شم انگار رمزمم اشتباهه سیم کارتمم سوخته کلا ندارمش که کد بیاد با شمارم وارد شم  بچه ها میشه با ایمیل وارد شدصدرصد ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کنم از کسی کخوشم میاد بدم بیاد؟ باهم دعوا کردیم سر اینکه اون چرا ی طوری با من رفتار میکنه

بالاخره حرفای خوبی نزد بهم....

دیگ کار ب گار هم نداریم

هیچ رفاقتی نداشتیم از قبل ولی دوسش دارم نمیتونم من  فراموشش کنم ..... اون با بقیه دخترا اوکیه جز من....

چیکار گنم دوستان ک وااااقعا هاال ب معنی واقعی فراموشش کنم و ازش بدم بیاد،؟؟ ب امید واهی ک شاااید بعدا اون خوشش بیاد ازم زندگی نکنم؟؟؟ چون این فگر تو سرم هس

بنده زبان خصوصی تدریس میکنم مجازی. ساعتی ۵۰ اگر خواستید در خدمتم پیام بدید یا درخواست دوستی بدید هماهنگ کنیم

لیلی رو که موقع درست کردن پیچ وارد کردید رو الان بزنید ،بعد بزنید فراموش کردن رمز رمز پیامک میشه برای ایمیلتون بعد کد رو به عنوان رمز وارد کنید یا اجازه دسترسی به پیجتون رو تو ایمیل بدید .راحته امیدوارم متوجه شده باشین

لیلی رو که موقع درست کردن پیچ وارد کردید رو الان بزنید ،بعد بزنید فراموش کردن رمز رمز پیامک میشه برا ...

میشه کمکم کنید متوجه نشدم سه بار کد زدم برای ایمیلم اومد ولی وقتی میخاستم کدو بزنم از اینستا از اول اومد اون کدم نامعتبر شد خب برای ایمیلم سه تا کد اومد دیگه نمیاد فردا هم بنظرتون امتحان کنم درس میشه ؟اخه من موقع وارد شدن اینستا با ایمیل نرفتم

ایمیلی رو که موقع درست کردن پیچ وارد کردید رو الان بزنید ،بعد بزنید فراموش کردن رمز رمز پیامک میشه برای ایمیلتون بعد کد رو به عنوان رمز وارد کنید یا اجازه دسترسی به پیجتون رو تو ایمیل بدید .راحته امیدوارم متوجه شده باشین

ایمیلی رو که موقع درست کردن پیچ وارد کردید رو الان بزنید ،بعد بزنید فراموش کردن رمز رمز پیامک میشه ب ...

بببخشز. موقع درست کردم پیج ایمیلمو نزدم با شماره وارد شدم ولی شمارم الان فعال نیس