2777
2789
عنوان

چرا فروشنده‌ها این کارو می‌کنن؟

216 بازدید | 23 پست

سلام

چرا بعضی از فروشنده‌ها راه میفتن دنبال مشتری؟

من اصلاً راحت نیستم یکی مثل سایه دنبالم کنه و به دستم نگاه کنه. 

امروز رفته بودم خرید لباس. یه فروشگاهی هست اتفاقاً جنساشو هم دوست دارم، ولی فروشنده قدم به قدم همراه مشتری میاد و در مورد جنسا توضیح میده. بعد چند دقیقه دیگه نتونستم تحمل کنم و رفتم. در صورتی که اگه فروشنده راحتم می‌ذاشت به احتمال زیاد ازش خرید می‌کردم. 

شما هم مثل منید یا مشکلی ندارید با این قضیه؟

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

چرا منم دارم ادم خجالت میکشه نگیره

گویند علی میزده صد وصله به کفشش. ای کاش دل خسته ما کفش علی بود✨در ره لیلی که خطر هاست در آن... شرط اول قدم آن است که مجنون باشی🌾✨.                شهید یوسف الهی مثل برادر منه همون قدر باعث آرامش من🕊️❤️

منم خوشم نمیاد

ولی قهر نمیکنم

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پور سانت میگیرن من اصلا اینجور مواقع نمیتونم درست تصمیم بگیرم ترجیح میدم از اونجا خرید نکنم

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

نه اتفاقا همیشه از یشیل خرید میکنم یه خانوم موفرفری خوشگل میاد دم اتاق پرو کلی بهم اعتماد بنفس میده عاشقه این کارم البته همشون نه گاهی واقن حسه بدی میدن

تو از من بدت میاد در حالی که من تورو نمیشناسم...کاربری دومیمه که دست خالم بود..از سال ۹۶ اینجام..کاربری اول@mandiii...دوم@دختر_نی_نی_یار...سوم@دختر_نی_نی_یار_شب...
عزیزم فروشنده که از خداش نیست دنبال شما راه بیفته  کارفرما ازش میخواد منم ی زمانی فروشنده بود ...

اره منظورم همون صاحب اصلی فروشگاهه

که چرا به این فکر نمی‌کنه مشتری معذب میشه

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

منم اینجوریم استرس میگیرم. نمی تونن درست انتخاب کنم. فروشگاه‌های زنجیره ای هم همینطوره. نمی زارن آدم از خریدش لذت ببره

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)