شوهرت چندتا بچه بزرگ کرده تا حالا که اینقدر تخصصی نظر میده..خخخخ عزیزم بچه باید تمام طعم هارو بچشه. و اینکه خرما دوست داشته باشه خیلی عالیه. هیچ مشکلی هم براش پیش نمیاره. شیرمادر خودش شیرینه. قرار به شیرین زبونی بود تا حالا شده بود. خوب کاری میکنی چیزای مقوی به کوچولوت میدی. خدا حفظش کنه. همینطوری ادامه بده.
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1036752&PageNumber=7
پاسخگوی سوالات دندونپزشکیتون هستم.
جهان سوم به جایی گفته میشه که اگه زن خیانت کنه سنگسارش میکنن ولی اگه مرد به همسرش خیانت کنه به زنش میگن بیشتر به شوهرت برس
من وقتی غذای کمکی دخترم رو شروع کدم دکتر گفت با غذاهای بیمزه شروع کن اصلا غذاهای مزه دار نده الان دخترم ۱۰ ماهشه همه چی میخوره هم ترش هم شیرین هم بیمزه
خرما زوده دارى میدى چه برسه به هر روز دادنش ، طبق الگوریتم تغذیه بهداشت برو ، از روى حساب و کتاب اونو به دست ما میدن که هر چیزى و به موقع بدیم ، گناه داره
چه ربطی داره پس اونیکه فشارخونش بالاست بایدادم فوق العاده بانمکی باشه
هیــــــــــــــــــــــــس !!!یواشتر از عشقتون بگید !!!شاید کسی تنها باشه !!! اینقدر این باهم بودنتونو به رخ نکشید... قدرش را بدانید... دستانش را ببوسید... ساعتها نگاهش کنید... از دستش ندهید... برایش وقت بگذارید... از کنارش بودن
شیرین من بهداشت پرونده باز نکردم . خرما رو چه موقع نوشتن؟ آخه ضرر نداشته که واسش. شاید به بعضی بچه ها حساسیت میده. آخه خرما نزونی فرنی نمیخوره. به نظرم خوردنش بهتر از نخوردنشه. زرده تخم مرغ هم از 7ماه تمامه؟