2777
2789
الان یک هفته هست میدم توی فرنی و ماستش میریزم خیلی هم دوست داره. شوهرم امروز دعوام کرد گفت اینو الان شیرین زبونش میکنی. هر روز نباید هرما بدم؟ شیرین زبون نشه؟
شوهرت چندتا بچه بزرگ کرده تا حالا که اینقدر تخصصی نظر میده..خخخخ عزیزم بچه باید تمام طعم هارو بچشه. و اینکه خرما دوست داشته باشه خیلی عالیه. هیچ مشکلی هم براش پیش نمیاره. شیرمادر خودش شیرینه. قرار به شیرین زبونی بود تا حالا شده بود. خوب کاری میکنی چیزای مقوی به کوچولوت میدی. خدا حفظش کنه. همینطوری ادامه بده.
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1036752&PageNumber=7 پاسخگوی سوالات دندونپزشکیتون هستم. جهان سوم به جایی گفته میشه که اگه زن خیانت کنه سنگسارش میکنن ولی اگه مرد به همسرش خیانت کنه به زنش میگن بیشتر به شوهرت برس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه ربطی داره پس اونیکه فشارخونش بالاست بایدادم فوق العاده بانمکی باشه
هیــــــــــــــــــــــــس !!!یواشتر از عشقتون بگید !!!شاید کسی تنها باشه !!! اینقدر این باهم بودنتونو به رخ نکشید... قدرش را بدانید... دستانش را ببوسید... ساعتها نگاهش کنید... از دستش ندهید... برایش وقت بگذارید... از کنارش بودن 
شیرین من بهداشت پرونده باز نکردم . خرما رو چه موقع نوشتن؟ آخه ضرر نداشته که واسش. شاید به بعضی بچه ها حساسیت میده. آخه خرما نزونی فرنی نمیخوره. به نظرم خوردنش بهتر از نخوردنشه. زرده تخم مرغ هم از 7ماه تمامه؟