2777
2789

سلام دوستان 

بنظرتون می ارزه بخرم و تعمیرش کنم 

یا مستاجر بمونم؟ 

کوچه بن بسته و با مسجد داخل یه کوچم 

می‌دونم ک موقع نماز و مراسما شلوغ میشه و آلودگی صوتی هم داره 

طرف با شرایط میخواد بفروشه بخاطر همین تو فکرشم بخرم یا نه 

کسی هست اینجور باشه؟ 

محله بافت قدیم شهرمونه

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخر بده دست مستاجر

باید تعمیر بشه حدود دویست سیصد خرج داره 

ایزوگام اینا باید بشه 

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم

خونه پدری من این شرایط و داره البته پشت مسجد هست 

اما مزیتی ک داره کوچه خونه دیگه ای نداره و خیلی خلوت و خوبه 

مسجد هم آنچنان مزاحمتی نداره ک یه دو دقیقه اذان پخش میشه

هر "پرهیزکاری" گذشته ای داردو هر "گناه کاری" آینده ای!پس قضاوت نکن ...میدانم اگر: قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد. تا به من ثابت کند. در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش " و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان" #داستایوفسکی
از شهرداری استعلام کن. عقب نشینی چیزی نداشته باشه. بعدم مستاجری سخته. اگه میدونی پول دیگه ای به دستت ...

فعلا ک نه 

اینم چون شرایطی میده یکم شل شدم بخریم 

بعدا سخته برای فروشش؟

خونه پدری من این شرایط و داره البته پشت مسجد هست  اما مزیتی ک داره کوچه خونه دیگه ای نداره و خ ...

این مورد 

مسجد داخل کوچس 

برای فروشش بعدا اذیت نمیشم؟

اگه شرایط فروشنده خوبه بخر. از مستاجری بهتره به نظرم.

مرسی گلم

این مورد  مسجد داخل کوچس  برای فروشش بعدا اذیت نمیشم؟

احتمالش هست

به خاطر مسجد خونه پدرم عقب نشینی داره ولی سال هاس هنوز شهرداری اقدامی نکرده

هر "پرهیزکاری" گذشته ای داردو هر "گناه کاری" آینده ای!پس قضاوت نکن ...میدانم اگر: قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد. تا به من ثابت کند. در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش " و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان" #داستایوفسکی

من بودم می‌خریدم چون مستأجری بده

جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا                   پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ می‌کنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍

ب نظرم نخر سردرد میگیری فقط اون نیست مراسم عذاداری هم میگیرن یا محرم اینا وای ادم غمباد میگیره

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍