2777
2789

هر دوتامون کم سن بودیم که ازدواج کردیم ، از اقواممه و خانوادش منو براش انتخاب کردن و اونم قبول کرد ، اون ۱۹ ساله بود و من ۱۶ ساله 

الان تقریبا ۸ سال گذشته و همسرم میگه تو رو دوست ندارم سلیقه من نیستی و اون زمان بچه بودم و خانوادم تو رو انتخاب کردن ، الان من دوتا بچه دارم ولی دوست ندارم طلاق بگیرم چون بزرگ کردن بچه ها به تنهایی برام خیلی سخته و همسرم میگه خرجشون رو میدم ببرشون ،چون دلش میخاد ازدواج کنه ، 

از طرفی از درون خورد شدم مدام تحقیرم میکنه و میگه تو قشنگ نیستی و اصلا تو دلم نمیری ،میگه من الان بزرگ شدم دلم میخاد با انتخاب خودم ازدواج کنم 

خیلی دلم گرفته .میدونم مشکلم هیچ جورت حل نمیشه مدت زیادیه هر روز این سرکوفت هارو تحمل میکنم و کلی رفتار دیگه ...چکار کنم؟

شما جای من بودین چکار میکردین؟

وای چقد صبوری وای چجوری تحمل میکنی

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا نظر من اینه خونه رو بزنه به نامت خرج بچه هارم بده و طلاقم نگیر بره با هر کسی ک میخاد ازدواج کنه هر جا میخاد زندگی کنه درسته گفتنش اسونه و ما جای شما نیستیم 

ولی حتما دیگ زیاد طول بکشه ۵ ساله سرش ب سنگ میخوره و برمیگرده پیشت مطمئن باش 

این روش هم جواب نمیده ،امتحان کردم ،با خود من مشکل داره

میدونم کلمه جدا شو برای ما راحته برای خودت وحشت ناکه ولی یکمی پیش برو بذار بفهمه چجوریه این ادم فکر هم نکنم بچه هارو بخواد

والا نظر من اینه خونه رو بزنه به نامت خرج بچه هارم بده و طلاقم نگیر بره با هر کسی ک میخاد ازدواج کنه ...

تو این شرایط نظر این کاربر خوبه 

خونه نداره پول پیشو بنامت بزن 

شلخته بودن با کثیف بودن فرق داره میدونستی اینوووووووو😎😍😘

میدونی مشکل از کم سن ازدواج کردنش نیس ،فقط مرد نیس

اگر مرد بود و شرافت داشت دل کسی که هشت سال باهاش زندگی کرده دو بچه ازش داره رپ اینجور نمیشکوند اگرم میخواست طلاقش بده اینجور رک نمیکوبوند تو صورتش ک ازت خوشم نمیاذ