بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان با دختر خالم حرف میزدم اون همزمان تو شهر دیگه ای میره اموزش ...اون گفت ۲ساعته ...تعجب کردم اخه برا ما یک ساعته اس ...بعد رفتم دیدم توپرونده ام هم زده دو ساعت اما یک ساعت اموزش میدن
هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️
به ما یه ربع اموزش دادن یه ربع پارک کردم همکارش تمرین کرد چهل و پنج دقیقه هم تو شهر چرخیدیم
کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130 "بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمیدیم که بفهمیم؛ گوش میدیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته... مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم
دقیقا چرا؟؟؟ الان با دختر خالم حرف میزدم اون همزمان تو شهر دیگه ای میره اموزش ...اون گفت ۲ساعته ... ...
چ پررو من پرونده رو ندیدم الان گفتی دو ساعت تعجب کردم ی بار نزدیک پنج دقیقه دیر کرد واقعا عصبانی شدم چون خودش راس یک ساعت تموم میکنه مگه یکساعت چقدر هست که پنج دقیقشم دیر میکنه اضافی هم بهم یاد نمیداد