2789
عنوان

فیبرز یا میکرو

183 بازدید | 21 پست

تاثیری تو زیبایی چهره داره ؟؟

چند روز بعد از فیبرز 

ابرو خوب میشه ؟

شیواتونم 🤗قشنگای من کیست تخمدان و تنبلی تخمدان دارم 😢💔🥺لطفاً اگه چیزی راجب درمانش میدونید بهم کمک کنید 🤕❤️ قرص های هورمونی اصلا دلم نمی‌خواد  مصرف کنم 👀🐣
فیبروز

عزیزم شما انجام دادی ؟

شیواتونم 🤗قشنگای من کیست تخمدان و تنبلی تخمدان دارم 😢💔🥺لطفاً اگه چیزی راجب درمانش میدونید بهم کمک کنید 🤕❤️ قرص های هورمونی اصلا دلم نمی‌خواد  مصرف کنم 👀🐣

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اصلا هیچی ابرو طبیعی نمیشه حتی اگه کم باشه،من ک میکرو کردم پشیمونم دلم برا ابروهای خودم تنگ شده 🎈🚶🏼‍♀️

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
عزیزم شما انجام دادی ؟

نه گلم

فقط طبق چیزایی ک دیدم از بقیه فیبرور طبیعی تره

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚

بنظرم خودش در حد یه عمل جراحی تاثیر گذاره....من که خیلی راضی هستم فیبروز کردم.همیشه چهره مرتب و شیکه.

روز اول ک میزنه تا ۴ روز پررنگ میشه بعد شروع میکنه به پوسته ریزی ،بعد خوب میشه،سر یک ماه ترمیم میری تا نقص ها رو برطرف کنه و مجددد بزنه ،در کل ارزششو داره اما پیش یه فرد ماهر برو و بگو موادش خوب باشه حتما

اصلا هیچی ابرو طبیعی نمیشه حتی اگه کم باشه،من ک میکرو کردم پشیمونم دلم برا ابروهای خودم تنگ شده 🎈🚶 ...

چرا فیبرز انجام ندادی عزیزم ؟؟

من هرکیو دیدم فیبرز کرده خیلی. طبیعی بود 

بنظدم خودش در حد یه عمل جراحی تاثیر گذاره....من که خیلی راضی هستم فیبروز کردم.همیشه چهره مرتب و شیکه ...

یعنی چهار روز اول خیلی چهره وحشتناک میشه ؟؟؟

من میکرو کردم بعداز یه هفته زخما ریخت ولی رنگه پاک نشد روز ب روزم داره پررنگ تر میشه راضی ام خداروشک ...

چقدر طول می‌کشه تا حالت طبیعی داشته باشه ؟

چرا فیبرز انجام ندادی عزیزم ؟؟ من هرکیو دیدم فیبرز کرده خیلی. طبیعی بود 

چمیدونم والا همش یه چیزه الکی اسم گذاشتن بنظر من 😒🎈

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
نصف زیبایی صورت ابروعع خیلی خوشگل میکنه ادمو منم ۱ سالو خورده ای پیش انجام دادم

فیبرز انجام دادی عزیزم ؟

چقدر موندگاری داری ؟,

حتما باید بعد یه ماه ترمیم برم ،؟