2777
2789
عنوان

چی بپوشم بنظرتون؟؟؟

187 بازدید | 11 پست

بچه‌ها من باردارم ۵ماهم بعد یکم عروسی دعوتیم بنظرتون توی تالار چی بپوشم؟ لباس باردار بخرم یا چی؟

لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏                    کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شده‌ام ناب حالا حسرتم را بکش🖤                    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا اگه لباس هم داری نخری هم موردی نیست. اولا فکر نکنم شکمت خیلی معلوم باشه. باشه هم بود . مگه چیه . افتخار مادری با اون لباس که پیش مردها نمی ری. ثانیا از زن حامله خیلی توقع نمی ره لباس خاص بپوشه اگه فامیل نزدیک نیست. اهل رقص هم که نمی تونی باشی☺️☺️☺️. فقط رو صندلی هستی دیگه

حالا اگه لباس هم داری نخری هم موردی نیست. اولا فکر نکنم شکمت خیلی معلوم باشه. باشه هم بود . مگه چیه ...

پسر عمه‌‌ی خودم و پسر عموی شوهرمه،،لباس دارم اما الان یه خورده شکمم زده بیرون میگم بااون لباسا خیلی زشت میشه یه پیرهن بارداری گشاد بگیرم بقول شما من که رقصم نمیتونم بکنم همش رو صندلیم

لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏                    کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شده‌ام ناب حالا حسرتم را بکش🖤                    
پسر عمه‌‌ی خودم و پسر عموی شوهرمه،،لباس دارم اما الان یه خورده شکمم زده بیرون میگم بااون لباسا خیلی ...

یک کم شکم باشه اشکالی نداره اگه توش اذیت نیستید.  سایز کنید . لینک!!! عکس بگذارید  بیایید نظر بدهیم . 

بعد  تو بازار یه چرخی بزن. خدا خواست و یک لباس قیمت مناسب که بعدا هم به درد بخوره دیدید. 

دقت کردید که آدم لباس نمی‌خواهد چه لباس های خوبی هست ولی لازم داری همه لباسها....