ماهك٩٩ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/12 تعداد پست: 1819 عنوان ثبت نام در سامانه يكپارچه خودرو 88 بازدید | 4 پست عزيزان ميشه راهنمايي كنيدمن ميخوام در سامانه يكپارچه ثبت نام كنم ، ميگه كپچاي وارد شده صحيح نميباشدبا اينكه درست وارد ميكنمكسي تونسته امروز ثبت نام كنه؟ 1402/02/21 | 15:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قندعسل۹۸ عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 4551 عزیزم از کجا باید ثبت نام کرد ما پول گذاشتیم بانک بلوکه هم شده ولی ثبت نام نکردیم الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود.. الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
elahe0075 عضویت: 1399/03/26 تعداد پست: 1592 عزیزم از کجا باید ثبت نام کرد ما پول گذاشتیم بانک بلوکه هم شده ولی ثبت نام نکردیم سلام ، منم همین کار رو کردم ، فکر کنم ثبت نام ۳ خرداد باشه پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))
قندعسل۹۸ عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 4551 سلام ، منم همین کار رو کردم ، فکر کنم ثبت نام ۳ خرداد باشه نمیدونم چجوریه بعضیا میگن تا ۲۹ ام بیشتر وقت نداره الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود.. الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
elahe0075 عضویت: 1399/03/26 تعداد پست: 1592 نمیدونم چجوریه بعضیا میگن تا ۲۹ ام بیشتر وقت نداره تا ۲۹ فرصت داری حسابت رو وکالتی کنی . و بانک ۱۰۰ میلیون رو بلوکه کنه پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))