2777
2789
عنوان

کنکوری ها بیاین

153 بازدید | 13 پست

من رشتم الان گرافیکه سال اینده کنکور دارم 

وقتی اومدم گرافیک خیلی بهش علاقه داشتم اما متوجه شدم که استعداد ندارم و برای دنیای هنر ساخته نشدم از اون طرف به روانشناسی هم علاقه دارم و خانوادم میگن که استعداد هم توش دارم خلاصه که بنظرتون چسکار کنم کنکور انسانی بدم ؟

خودم خیلی از سخت بودن انسانی میترسم کتاباش خیلی پیچیده و سختن شما جای من بودین چیکار میکردین 

اگه میگید انسانی بخونم برای روش خوندن و منابع خوب راهنماییم کنید

اگرم میگید کنکور هنر که هیچی 

تعداد رای : 11
نظرسنجی
کنکور انسانی بده و خوب بخون
3
27%
سخته انسانی برو همون هنر بده
3
27%
نظری ندارم
2
18%
خفه شو بابا حوصله داری توهم
3
27%
(کاربری پنجممم ) لایکم کنید لایک دوست ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می‌تونی بدون کنکور بری روان‌شناسی دانشگاه غیرانتفاعی اگه اذیتت می‌کنه بحث کتاب های انسانی و ...

میگم هزینش چقدره؟

کاربری دست دونفره تاپیکای اولی مال من نیستن از ۳۰ ام فروردین  به بعد تاپیک ها برای منه🌸💜🌱
می‌تونی بدون کنکور بری روان‌شناسی دانشگاه غیرانتفاعی اگه اذیتت می‌کنه بحث کتاب های انسانی و ...

راستش اونقدری اوضاع مالیم خوب نیست شهریه غیر انتفاعی خیلی بالاس 

انسانی  واقعا سخته؟ کجاش سخته؟اگه به نظرت انسانی سخته برو همون هنر رو بخون. این که انسانی سادس من نمیگما دوستانی که از تجربی تغییر رشته دادن به انسانی میگن

زن ارزشمند است کالا نیست.زن ماست نیست که با ازدواج نکردن بترشد.زن شکلات نیست که وقتی پوشش کمتری داشت هرکسی به خود اجازه دهد مزه اش را بچشد و وارد حریمش شود. زن ازدواج میکند،کفش نیست که او را شوهر بدهند.زن عروسک نیست که مجبور شود هر لحظه خود را آنچنان که نمیپسندد و همسرش میپسندد آرایش کند،اما دریغ از آن که همسرش ذره ای در انتخاب پوشش خود از او نظرخواهی کند. زن ربات نیست که برای ازدواج،کار خانه و مادر شدن به وجود بیاید. هدف از خلقت زن چیزی فراتر از مادر شدن است، هدف از خلقت زن رسیدن به کمال است،پیشرفت است زن ایرانی باید خود را باور کند،مگر در آن زمان که اعراب جاهل بیابان نشین داشتن فرزند دختر را ننگ میدانستند نخستین پادشاه زن جهان در کشور ما ظهور نکرد؟حالا چه شد که در عربستان مسابقه دوچرخه سواری زنان برگزار میشود اما زن ایرانی اجازه ورود به ورزشگاه را ندارد؟چه میشود که دانشگاه های عربستان در رده برترین های جهان قرار میگیرند اما ما برای پسرانمان در کنکور سهمیه قائل میشویم؟مگر نخستین زن برنده مدال فیلدز ریاضی از ایران ظهور نکرد؟ مگر تنها ایرانی برنده جایزه نوبل یک زن نبود؟ مگر او به عنوان یک زن قاضی جایزه صلح نوبل را دریافت نکرد؟پس چطور است که امروز در کشور ما زن اجازه قضاوت ندارد؟میدانید چطور؟از همان وقتی شد که ازدواج شد افتخارمان و چون اعراب بیابانگرد 1400 سال پیش فرزند پسر داشتن دغدغه زندگی مان.از همان جایی شروع شد که ما زنان ایرانی،مهربانوهای دیروز ، ضعیفه امروز شدیم و تمام هویت خود را در وجود یک مرد جستجو کردیم. 
انسانی  واقعا سخته؟ کجاش سخته؟اگه به نظرت انسانی سخته برو همون هنر رو بخون. این که انسانی سادس ...

نمیدونم باید امتحان کنم شب میرم کتاب های دوستم و میگیرم اگه توانش و داشتم کنکور انسانی میدم اگه دیدم نمیتونم. کنکور هنر میدم 

کنکور ارشد راحت تره ؟

نمیدونم من 

ولی ببین اگه انسانی خونده بودی تو دهم یازدهم و دوازدهم. راحت تر میتونستی درسا رو بخونی برا کنکور

کنکور 403 ام که هنوز معلوم نیست میخوان چیکار کنن  

باید کلی وقت بزاری کلی درس بخونی تا بتونی یه رتبه زیر 2000 بیاری برا  روانشناسی. تازه اگه تو شهر خودتون هم بخوای بری  زیر 1000  باید باشه رتبت 

اما آزاد و پیام نور دیگه این دردسرها رو نداره