2777
2789
عنوان

زایمان در هفته ۲۸

13172 بازدید | 16 پست

بچها کسی بوده تو هفته ۲۸ بچش بدنیا بیاد ؟و سالم بمونه ؟من از دیروز درد غیر طبیعی دارم میگیره ول میکنه .الان دارم میرم بیمارستان .دعام کنید

چنقده تو قشنگی🥺                                                                                                                       مهم نیست چقد طول بکشه                                             مهم نیست چطوری پیش بره                                          مهم آخرشه که اونی میشه که من                                           ‌‌‌‌‌‌‌میخوام .                                                                                                                                                       تو تمام منی                                    

اره عزیزم میمونه از 28 هفته به بعد تو دستگاه میمونه انشالله چیزی نیست ولی اگرم بیاد میمونع

ببخشید میشه لطفا به این لینک سر بزنید کفشای خودمه نیاز شدید به پول دارم خواهش میکنم 

یه آیتم جالب دیدم توی کُمُدا. خواستم تو هم ببینی: https://komodaa.com/product/6730790

اینم لباس عروسمه توروخدا هرکی میخواد اجاره کنه عکساش اینجا هست تو تاپیک لباس عروسمم گذاشتم عکساشو ولی شاید سایت باز نکنه

یه آیتم جالب دیدم توی کُمُدا. خواستم تو هم ببینی: https://komodaa.com/product/6734269

زِ گیتی دو کَس را سِپاس! یکی حَد شِناسُ یکی حَق شِناس  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوزادی که ۲۴ هفته به دنیا آمده و زنده اس🔞

گر نگهدار من آن است که می‌دانم

شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

https://uupload.ir/view/img_20230511_135212_940_2v19.mp4/

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

کاش همون دیروز می‌رفتی...آن شاء الله روند زایمانت شروع نشده باشه بتونن انقباض ت رو با آمپول کنترل کنن....

و سعی کن بیمارستانی بری که بخش نوزادانش قوی و مجهز باشه که اگر زایمان کردی بتونم بچه رو نگهدارن

آمپول میزنن اگه دهانه رحم زیادبازنشده باشه که دنیانیادفعلااگرم دنیااومدغصه نخور ان شاالله که میمونه الان امکانات وایناکه زیادهست من خودمم28هفته دنیااومدم مشکلی نبوده عزیزم

۲۸ هفته چن ماهه میشه؟

7 ماهه

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔