2777
2789
عنوان

لطفا بیاین 🙏🏻🙏🏻🥲

68 بازدید | 6 پست

مدتی هست که دارم غم سنگینی رو میکشم با خودم غمی که نه میتونم بیانش کنم نه میتونم تحملش کنم دقیقا این بیت رو درک میکنم که میگه مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد وگر پنهان کنم در دل که مغز استخوان سوزد 😔 

الان که دارم این تاپیک رو میزنم احساس میکنم قلبم داره  میسوزه و دستام میلرزه .

لطفا برای حال دلم دعا کن ..

دعا کن این روزا بگذره...

دعا کن قلبم ارامش بگیره....

محتاج دعای تک تکتونم...

😔😔😔😔😔

خود خزانیم و دم از شوق بهاران میزنیم...!🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افکار منفی رو بریز بیرون...انرژی مثبت به خودت بده با حرفای خوب......

گاهی همیشه افکار منفی نیست که ادم رو از پا در میاره گاهی واقعیت تلخ روزگار و حقیقت زندگیه که  مثل یه داغ میشینه تو قلب ادم .....

یه چیزی مثل مرگ عزیز یا مثل از دست دادن عزیز یا مثل تصادف و کما این چیزا افکار منفی نمیشه حساب کرد دورت بگرم 

داغ ،داغه

منم این روزا خیلییی حالم داغونه خنده هام واقعی نی  از زندگی خسم  دوس دارم بمیرم ب فکر ...

درد تو قلبم که مثل منی😔😔بعضی شیا میگم کاش صبح که بیدار شم یا همه چیز درست شده باشه یا همه چیز تموم شده باشه 

گاهی همیشه افکار منفی نیست که ادم رو از پا در میاره گاهی واقعیت تلخ روزگار و حقیقت زندگیه که  م ...

اتفاقا من خودم شخصا مرگ عزیز هام رو هم درک کردم. و برام یه امر عادی و خدایی حساب شده. چون در جریان زندگی هست و برای همه اتفاق می افته. باید بتونی باهاش کنار بیای. من که خیلی با تفسیر و منطق پذیرفتم.

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
درد تو قلبم که مثل منی😔😔بعضی شیا میگم کاش صبح که بیدار شم یا همه چیز درست شده باشه یا همه چیز تموم ...

انشالله مشکلت حل بشه از ته دل بخندی همه دردات تموم بشن

منم خیلی دلم میخواد شب ک سرمو گذاشم رو بالش دیگ از خواب بیدار نشم برا همیشه بخوابم🙂💔