2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما همون نبودی تو روبیکار گروه هم زدی بعد همه رفتن خودتم گروه و حذف کردی؟؟؟

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 
شما همون نبودی تو روبیکار گروه هم زدی بعد همه رفتن خودتم گروه و حذف کردی؟؟؟

کسی نبود ۳ نفر بودیم که خب ی نفر همراه شد اونم لفت داد انگار کم آورد منم مسافرت و مهمونی یهویی برام پیش اومد مجبوری خوردم و دوباره میخوام شروع کنم رژیم رو فقط یه همراه میخوام که بهم انگیزه بده برای ادامه

کسی نبود ۳ نفر بودیم که خب ی نفر همراه شد اونم لفت داد انگار کم آورد منم مسافرت و مهمونی یهویی برام ...

شما نمیتونی بگیری باز هم از این مهمونی و مسافرت پیش میاد دایی خودم این رژیم و گرفت حتی رستورانم اومد باهامون لب به غذا نزد و تا بیست روز ادامه داد واقعا اراده فولادین میخواد 

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 
شما نمیتونی بگیری باز هم از این مهمونی و مسافرت پیش میاد دایی خودم این رژیم و گرفت حتی رستورانم اومد ...

من تو اون دوره مهمونی زیاد رفتم ولی بعضی اوقات پیش میاد ی جا آدم میره رودروایسی داره نمیشه بگی رژیمم همه ام ماشاالله دکترن نسخه می‌نويسن 

من تو کمترین سن ممکن شروع کردم به رژیم گرفتن ارادشو دارم و من طول روز اصن خونه نیستم بیرونم و از غذاهای بیرون به شدت بدم میاد چون خانوادمون رستوران و فست فودی و اینا داشتن متنفرم از غذا های بیرون تنها چیزی ک دنبالمه میخورم آبه و چون این رژیم برام ثابت شدس و خودمم گرفتم دوره های ۳ روزه ۱۰ روزه ثابت شده بهم میگیرم برام راحته 

من تو اون دوره مهمونی زیاد رفتم ولی بعضی اوقات پیش میاد ی جا آدم میره رودروایسی داره نمیشه بگی رژیمم ...

اگر تونستی باشه موفق باشی 

اگر تونستی باشه موفق باشی 

دایی تون چقد کم کرد ؟

بابا ناامید نکنید دیگه حداقل بگو میتونم اگ‌تونستی چیه مگه شرطه😂😂 من تا رژیم میگیرم همه میگن چیو میخوای آب کنی همه چیت عالیه میزنن ت حال آدم دیگه من مریضم باید رژیم بگیرم خودمو سرویس کردم وگرنه همه چیم خوبه 💔

دایی تون چقد کم کرد ؟ بابا ناامید نکنید دیگه حداقل بگو میتونم اگ‌تونستی چیه مگه شرطه😂😂 من تا رژیم ...

دایمم ۱۵ کیلو 

دایمم ۱۵ کیلو

عالیه 

من باهاش روزی ۱ کیلو کم میکنم دو سری گرفتم بعد هر سه روز ۱ سایز کم میکنم اولا برام سخت بود با عسل پیش میرفتم تازگیا فقد با دمنوش و چای عسل میخورم آب و با عرقیجات میخورم خلاصه خیلی خوبه مخصوصا برای پوست عالیههههه آدم انگار خوشگل میشه