2777
2789

حوصله میخواد باید وقت بزاری براش من داداشم داره اونجا بودم دیدم بارها زحمت داره خلاصه

خرجم بستگی ب ماهی داره ب خیلی چیزا بستگی داره

ازخودتون انسانیت به جا بزارید نه انسان...تولید مثل و هرجانداری بلده!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=290302946]حوصله میخواد باید وقت بزاری براش من داداشم داره اونجا بودم دیدم بارها زحمت داره خلاصه خرجم بست منم همینو میگم امروز شوهرم میخواست بخره داخل مغازه هم رفت گفتم صبر کن بپرسم.

ما مسافرت زیاد میریم میگم نمیرن حالا این همه هم میخواد خرج کنه

[QUOTE=290302946]حوصله میخواد باید وقت بزاری براش من داداشم داره اونجا بودم دیدم بارها زحمت داره خلا ...

احتمالش هست برق قطع بشه یاچن روز خونه نباشین اذیت میشن ماهیای داداش من گوشت خوارن چن تاماهیش حتی ی روزم بدون اب میمونن ی بار سفر رفتن برگشتن دیدن ماهی پریده بیرون😐😐ی بار برق قطع شد چن تا ماهیش داشت میمردن دردسرخودشو داره با برق احتمالش شاید کم باشه و دست شما نباشه اما بقیه چیزارودرنظر بگیرین 

ازخودتون انسانیت به جا بزارید نه انسان...تولید مثل و هرجانداری بلده!