2777
2789
عنوان

سلام چجور میشه به خداتوکل کرد

71 بازدید | 9 پست

درسته خدا گفته از تو حرکت از من برکت 

من همیشه ته دلم میگم توکل به خدا اما باز میگم چجور 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 

توکل به معنای منفعل بودن نیست 

شما کار رو انجام میدی نتیجه رو واگذار میکنی

وزنِ شروع: ۶۶❗️ هدفِ1️⃣: ۶۳✅️  هدفِ2️⃣: ۵۹✅️  هدفِ3️⃣: 55💜 و در نهایت هدفِ4️⃣: 50💜 شروع؛ 04/02/01🩷 وزنِ فعلی(به تاریخ ۲۵ اردی‌بهشت) : 63🌱 به هدفِ اولم رسیدم⚕️ پرقدرت بریم به سمت هدفِ ۲ 🏃‍♀️وزنِ فعلی(به تاریخ 13 تیرماه04): 59🌱 به هدفِ دومم رسیدم⚕️🔮 پر قدرت تر بریم به سمتِ هدفِ 3🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم به خدا توکل کردم بعدش امام حسین و سه ساله امام حسین

مشکلم در حال برطرف شدنه🥺🥺🥺

برای حاجت رواییم صلوات میفرستی😥🥺ان شاءلله عاقبت بخیر شی و گره ای تو زندگیت نیفته🙏🙏

هیچی دیگ از ته دلت میسپاری بهش بیخیالش میشی😂😂😂❤ اعصابتم خورد نمیشه و جالبه اخرشم نتیجه میده😐🚶‍♀️

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
منم به خدا توکل کردم بعدش امام حسین و سه ساله امام حسین مشکلم در حال برطرف شدنه🥺🥺🥺

ببخشید چجور 

من درمان دخترم فقط با معجزه خدا خوب میشه خودمم پیگیر درمانم اما گاهی وقت نگرانم 

چجور از امام حسین و۳ساله اش کمک بخوام

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
ببخشید چجور  من درمان دخترم فقط با معجزه خدا خوب میشه خودمم پیگیر درمانم اما گاهی وقت نگرانم&n ...

ببین عزیزم چجوریه که ما وقتی برای کارقانونی مون وکیل میگیریم دیگه همه چی می‌سپاریم به وکیل و ازش مطمئن هستیم که کارها رو سر و سامان میده بعد به ما خبر میده؟خب حالا خدایی که همه جهان زیر نگین پادشاهیش هس و بدون اجازه اش برگی از درخت نمی افته رو میکنی وکیل کل زندگیت،و در کنارش کارهایی که ازت برمیاد رو برای زندگیت انجام میدی اما پشتت گرمه به خدایی که مراقب همه چیز هس تا تو بهترینها برات پیش بیاد

ببخشید چجور  من درمان دخترم فقط با معجزه خدا خوب میشه خودمم پیگیر درمانم اما گاهی وقت نگرانم&n ...

متوسل شو به حضرت رقیه

نذر کش مو یا گیره سر یا تل بکن،براشون صلوات بفرست

من ۱۴ تا نذر کردم

من زنگ زدم کربلا خیلی دلم گرفته بود بهش گفتم میدونم چقد دخترتو دوست داری

تو رو جون سه سالت تو رو جون ۶ ماهت مشکلمو حل کن

به حضرت رقیه هم همینطور قسمش دادم

بعد دو روز از قسمم دیروز اومد جلو خونمون دیشبم چت کردیم

شاید از نطر شما چیزی نباشه ولی با این اشتباهی که من کردم اصن امید نداشتم🥺🥺🥺

چله زیارت عاشورا هم خوبه،زیارت عاشورا حق شناسم خوبه بگیر مطمئن باش بی نتیجه نمیمونی

برای حاجت رواییم صلوات میفرستی😥🥺ان شاءلله عاقبت بخیر شی و گره ای تو زندگیت نیفته🙏🙏

اقدام و عمل 

بعد سپردن

در سپردن و توکل ما منتظر نتیجه دلخواهمون نیستیم معنای واقعی سپردن اینه

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید