2777
2789

من تا قبل بارداریم اصلا دندون درد رو حس نکرده بودم 

دیروز وقتی چیزی میخوردم احساس میکردن دندونم درد میکنه به شوهرم ‌گفتم نگاه کرد میگه داره خراب میشه😫😫😫

واییی من چیکار کنم الان؟؟شما هم تو بارداری اینجوری شدین؟یعنی عوارض بارداریه؟آخه من مسواک و دهان شویه مرتب استفاده میکنم چرا اینجوری شده😭😭

اشکال داره تو بارداری برم دندون پزشکی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل شما 

بعد از زایمان بدتر هم شد 

مراقبت هم میکردم 

تو دوران بارداری اگه جنین مواد مغذی رو از غذا و خون  مادر دریافت نکنه یعنی براش کافی نباشه اونارو از استخون و دندون مادر جذب میکنه  

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
به خاطر بچه کلسیم بدن کم میشه. شیربایدزیاد بخوری بخوری

با شیر میونه ی خوبی ندارم 😞

اشکال داره تو بارداری برم دندون پزشکی؟تا بدتر نشده درستش کنم لااقل

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫
عزیزززززم حالا اولشه تا توی شکمته یه جور بدنیا اومد شیرتو خورد یجور دیگه دندون و موهات میپوسن و م ...

ای وای من 😞 اصلا دوست ندارم دندون درد رو تجربه کنم اصلاااا 

منم مثل شما  بعد از زایمان بدتر هم شد  مراقبت هم میکردم  تو دوران بارداری اگه جنین ...

یعنی ن

نی نیم مواد مغذی رو از من دریافت نمیکنه؟ ؟🤕 الان ویار دارم هیچی نمیتونم بخورم آخه ۹ هفته هستم زود نیست واسه پوسیدگی دندون ؟

از دکترت بپرس بین ی هفتهایی نامه میده ک بتونی بری دندون پزشکی

آخه میترسم مواد بی حسی استفاده میکنن ضرر داشته باشه

دیدم که دختر عمم باردار بود مریض شد رفت دکتر بهش دارو دادن گفتن مشکلی نداره بخور الان نوزادش به دنیا اومده ریه هاش هوا گرفته میگن بخاطر همون قرصا و مسکناست

یعنی ن نی نیم مواد مغذی رو از من دریافت نمیکنه؟ ؟🤕 الان ویار دارم هیچی نمیتونم بخورم آخه ۹ هفته هس ...

چرا اون از هرجا که بتونه میکَنه مواد مغذی برا رشدش رو مثل دندون استخون مو پوست 

به این زودی دندون یهو نمیپوسه 

قبلا پوسیده ولی الان پوسیدگی رسیده به عصبش که درد گرفته 

به تغذیت خیلییی اهمیت بده 

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون