2777
2789
عنوان

سویای باز خریدم. این دونه های سیاه

7139 بازدید | 16 پست

سلام دوستان. من سویا فاقد بسته بندی به صورت باز خریدم. وقتی گذاشتم داخل آب کمی بجوشه بافتش که نرمتر شد. این پوسته های سیاه از داخلش مشخص شد.‌ اینا چین؟ خراب شده؟ حشره زده؟ چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیا به چیزی که میگن فکر نمیکنن فقط میگن که گفته باشن😅

اخه شنیدن سویا تراریخته اس میگن مضره خب روغنایی ک استفاده میکنیم ک خیلی اشغالتره چرا وقتی گرون میشه مردم میریزن تو فروشگاه غارت میکنن؟؟؟

چرا مضره؟ مگه فله ای با بسته بندی خاصیتش فرق داره؟😅

تراریخته هست 

فله ای غیر بهداشتیه عزیزم

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
اخه شنیدن سویا تراریخته اس میگن مضره خب روغنایی ک استفاده میکنیم ک خیلی اشغالتره چرا وقتی گرون میشه ...

چرا سر هر چیزی دعوا دارین؟؟؟؟

بله روغنا هم مضره و تراریخته هست و پر از پالم

من روغن حیوانی  یا کنجد استفاده میکنم

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
خیلیا به چیزی که میگن فکر نمیکنن فقط میگن که گفته باشن😅

چقدر بی ادب 

به جای پریدن به من یکم مطالعه کن تا بفهمی چی مضر چی مفید

چقدر بی ادب  به جای پریدن به من یکم مطالعه کن تا بفهمی چی مضر چی مفید

عزیزم همه‌چی مصرف بیش از حدش همینجوریه دیگه،حتی سیب زمینی ک‌میخوری مضرات و مزایا زیاد داره،سویا هم مث همون

خیرش بیشتر از شرشه

من مطالعه کردم زیاد شمام مطالعه کن