2777
2789
عنوان

به نظرتون طلاق بگیرم؟

355 بازدید | 35 پست

شوهرم با رفیقای بدی میگرده عرق خوره، زیادی رفیق بازه، دخترا رو دید میزنه، تو دانشگاه چشمش به بقیه اس، عقدیم ولی رابطه کامل داشتیم به نظرتون درست میشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط بعضی ادما هستن که تغییر میکنن البته خیلی کمن.

اگر فکر میکنی زمینه تغییرو داره تمام تلاشتو بکن اخلاقشو درست کنی. شاید سنش کمه بخاطر اونه. شوهر منم قبلا رفیق بازی و عرق خوری و اینا میکرد اما خب ترک کرد. اگر عوض نشد به پاش زندگیتو حروم نکن. رابطه کاملم داشته باشی هیچ چیزی ازت کم نشده عزیزم

ببخشید میشه لطفا به این لینک سر بزنید کفشای خودمه نیاز شدید به پول دارم خواهش میکنم 

یه آیتم جالب دیدم توی کُمُدا. خواستم تو هم ببینی: https://komodaa.com/product/6730790

زِ گیتی دو کَس را سِپاس! یکی حَد شِناسُ یکی حَق شِناس