2777
2789
چرا به نظرت؟ یعنی اوناااااااا منو حساب نمیکنن؟ یه زماااانی حسابشون کردم یه زمانی ادم حسابشون کردم ...

یه چیز بگم عزیزم اینو با پوست گوشت و خون تجربه کردم که میگم هرچی بیش تر محل بدی بیش تر احترام بزاری بیش تر دلا راست بشی و از چشم میوفتی و ارزشت میاد پایین 

شما معلومه ازون ادمای هستی دلت پاکه و از سر مهربونی خیلی احترام میزاشتی و اینا 

الانم اینحوری میکنن باهات ادم حسابت نمیکنن چون خیلی تو دسترس بودی 

تنها راه میدونی الان چیه ؟؟ بی محلی 

تا بازم جذبت بشن 

🧡 
ببخشیدولی شماخودتون عزت نفس کافی ندارین مقصربقیه نیستن ....درضمن اینحورضحبت کردن درست نیست چشاش ریزه ...

شخصیت ندارن

میشه برای برگشتن آرامش به زندگیم دعا کنید محتاج دعا هستم 😭🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از همشون متنفرم از شوهرمم متنفرم بدم میاد ازشون 

😢این بده....سعی کن دیدت و نسبت بهش عوض کنی اذیت نشی

سلام بابا خوبی؟(: بابا دردت ب جونم قربون اون چشمات برم ک از خنده کنارش چین افتاده بود حالت خوبه؟بابا دلم برات خیلی تنگ شده میگن خاک سرده فراموش میشه…ولی خیلی سال شده ک هنوز گرمی دستت رو سرم هست…بابایی خیلی دلم برات تنگه انقد تنگه که نمیدونم خیلی و چجوری بگم که بفهمی خیلی دقیقا یعنی چقد…بابا پرنسس کوچولوت مامان شد ولی تو نبودی دست بکشی رو سر پسرش …بابا پرنسس کوچولوت داغ دیده داغ عزیز دیده میدونی داغ عزیز یعنی چی؟نه نمیدونی …تو ک خودت و از دست ندادی…وقتی پسرم ب بردیا گفت بابا برای اولین بار قلبم تیکه تیکه شد…(: چرا من بابا ندارم؟باباااا من به بچم حسودیم شد چون بابا داشت…بابا عروسک مو طلاییت داره پیر میشه موهاش دارن سفید میشن از دوریت ، بچه ک بودم اشتباه ک میکردم باهام قهر میکردی تا نمیومدم بگم ببخشید و بوست میکردم همچنان قهر میموندی و بهم نمیگفتیوروجک(: بابا چه اشتباهی کردم ک این همه ساله قهری؟بابا ببخشید ت رو خدا ببخشید میشه آشتی کنیم؟؟؟بابا یادته همیشه میگفتی آخرین باره میبخشمت ؟ ولی هربار با هر اشتباهم بازم میبخشیدیم و زیر حرفت میزدی؟بابا بعد تو هرکی این جمله رو بهم گفت دیگ واقعا منو نبخشید(: اخ بابا جای خالیت نه تنها کمرنگ نشد بلکه جونم و گرفت (: انتظار برای دیدن دوبارت توان زندگی کردن و از من گرفته…بابا جون پگاهت بیا بغلم کن(:
عزیزم این ادم ها متعلق به پشت سر تو هستن چرا خودتو اذیت می کنی

پشت سرم حرف زدن پیش جاری هام که نیومدن سمت من 

من ادمی بودم که تو مدرسه همه عاشقم بودن 

همیشه و همیشه همه میان سمتم تعجب کردم جاری عام ازم فاصله گرفتن

چون میشناسمشون... میدونم اونقدر غیبت منو میکنن که ابرومو ببرن خیلی نامردن میدیدم جاری هام منو مهل ...

بابا عزیز من بزار غیبتتو کنن ادما وقتی یکیو از خودشون سطحشو بالاتر میبینن و بهش حسادت میکنن غیبتشو میکنن و ازش دوری میکنن بخدا قسم ک اصصصلا واس من مهم نیس پشت سرم زر زدنایه یه عده ادم نفهم عقب مونده بزار تو جهل خودشون حال کنن منم تو شهرم غریبم ولی ن خودمو قاطیشون میکنم ن مهمه واسم چ کاری میکنن 

زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ....

منم یه جاری دارم مادرشوهرمونو بقیه جاری ها اصلا تحویل نمیگیرن منم ازشون خیلی دورم اولا انقدر ناراحت میشد من کلی باهاش حرف زدم الان رفته کلاس خیاطی سه چهار مه هم میشه دیگه شده قشنگ خیاط بچه هاشو کلاس گذاشته حالا همون پدر شوهر مادر شوهرمون که ازش فاصله میگرفتن پیش همه میگن فلان عروسمون فقط به فکر پیشرفت بچه هاشه همش تعریفشو میکنن

خودتو انقدر درگیر پیشرفت خودت و بچه هات کن که وقت نداشته باشی باهاشون حرف بزنی بچه هاتو کلاس بفرس خو ...

پیشرفت ؟

چطوری ؟

دخترم باادبه یه ذره چشم ندارن 

حرفاشو قشنگ میزنه خواهرش همین کوچیکه میگفت اق حالم بهم خورد ایقد باادبی

وای چرا اعصاب خودتو خورد میکنی خانواده شوهر منم همینن من اصلا وارد جمعاشون نمیشم اصلا برام مهم نیس ح ...

خوش بحالت...

من حساسم

خیلی 

چون میشناسمشون... میدونم اونقدر غیبت منو میکنن که ابرومو ببرن خیلی نامردن میدیدم جاری هام منو مهل ...

عزمزمه کاملا درکت میکنم یه جاهایی یه کارایی آدم میکنه بعدا واقعا پشیمون میشه حالا که زمان برنمیگرده عقب شمام در حق خواهرشوهر انگار زیادی خوبی کردی الان از رفتارشون ناراحتی پس من بعد خودتو عذاب نده حداقل از این به بعد برا خودت ارزش قائل شو ازشون دوری کنن اونا همون آدما هستن مطمعن باش به زودی کاسه کوسه شون میریزه به هم در ثانی تجربه ثابت کرده ت. اینجور شرایط ها هر چقد دوری کنی اونقدر عزیز و جذاب میشی دوری کن وانمود کن اصلا برات مهم نیستن