2777
2789

من میگم

۱. اگر خدا میخواست نمیداد بهت پس لایق پدر و مادری هستی🥰😍😚☺😗😘😊

۲.حتی کشتن از لحضه اول و با قرص اورژانسی هم حرامه حرام (یعنی عذاب داره 😱)

۳.تو برنامه زندگی پس از زندگی طرف میگفت بدنی که قرار بود برم داخلش و خانوادمون رو به ما نشون میدادن که اینا برای تو هست .(حالا فکر کن قراره بیاد دنیا بعد میگن بدنت رو کشتن و تو نمیتونی بری دنیا و اون لحضه روح چقدر رنج میکشه ضایع میشه)(برای روح سن معنی نداره و میفهمه) و اون دنیا چه جوابی میدی بهش هاااااااا؟

۴.یه نفر که سقط کرده بود و تجربه نزدیک به مرگ داشت میگفت رفتم اون دنیا و یه کودک که من رو مامان خطاب میکرد و فهمیدم بچه سقط شدمه ، یه موجود وحشتناکی اون رو جلوی من تیکه پاره میکرد و اون کودک هم جیغ میکشید و من رو صدا میکرد و من نمیتونستم کاری کنم و این کار هزاران بار تکرار میشد

پس بزار اون روح بیاد و تو فقط مسئول آوردن هستی نه تصمیم گیرنده که بیاد یا نیاد،

جان دلم تو کی هستی، بیا جای خدا تصمیم نگیریم قول بده خوب من عزیز من.

۱.تو یک روح هستی که از برزخ، یک جسم در دنیای خاکی را مدیریت میکنی، پس هر پیام تو از روح تو بیرون میاید۲.دنیای بدون امام تصورش هم سخته و روز و شب ما فقط و فقط باید به یاد امام و برای امام باشه، اما شیطان از غفلت استفاده میکنه۳.اگر از کارهای دیگران اذیت میشی هنوز روحت کوچیکه۴.بهشت و جهنم تو همان افکار و رفتار توست.علامه حسن زاده فرمود آن دنیا تو خود عملت میشوی،پس عملت یعنی خود تو۵.دوستان پیام بدن یک عمل مهم برای پول به دست اوردن بگم خودم چند بار تجربه کردم وقتی جواب داد باید به خودم اعلام کنید بدون ذکر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی از مواردی که گفتم رو دوباره میتونی از نگاه خودت بنویسی 

۱.تو یک روح هستی که از برزخ، یک جسم در دنیای خاکی را مدیریت میکنی، پس هر پیام تو از روح تو بیرون میاید۲.دنیای بدون امام تصورش هم سخته و روز و شب ما فقط و فقط باید به یاد امام و برای امام باشه، اما شیطان از غفلت استفاده میکنه۳.اگر از کارهای دیگران اذیت میشی هنوز روحت کوچیکه۴.بهشت و جهنم تو همان افکار و رفتار توست.علامه حسن زاده فرمود آن دنیا تو خود عملت میشوی،پس عملت یعنی خود تو۵.دوستان پیام بدن یک عمل مهم برای پول به دست اوردن بگم خودم چند بار تجربه کردم وقتی جواب داد باید به خودم اعلام کنید بدون ذکر 

متنت خوب بود

نمیخوام کسی رو تشویق کنم

ولی روح ضایع بشه و برگرده خیلی بهتر از اینه بیاد کلی مکافات و بدبختی بکشه

بعضی ها واقعا واجب هست که سقط کنن

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

وقتی کلی مشکلات مالی .اختلاف با همسر .نداشتن اعصاب .قرض و بدهکاری ......داری واجبه حتما یکی دیگه ام بدبخت کنی بعد طلاق بگیری بکنیش توپ فوتبال....

عقلم خوب چیزیه

خوشحال میشم پیج خیاطی منو فالو کنید .khayati _tk بهت کمک میکنم به بهترین و ساده ترین شکل خیاط بشی کافیه تو اینستاگرام فالوم کنی  ..ــــــ khayati _tk,,, خیاطی tk

من با چشم خودم دارم می بینم 

مامانم سی ساله پیش سقط کرده 

با افتخار تعریف می کرد که رفتم فلان تومن دادم دکتر ی امپول بهم زد و تمام 

بعد الان 

عروسمون بی دلیل بچع رو میذاره خونه مامانم میگه شما وظیفه ته نگهش داری 

مامانمم با دیسک کمر و تنگی کانال نخاع 

بعد میگه نمیدونم این چه حکمتیه 

چرا من باید سر پیری بچه نگهداری کنم 

منم بهش میگم این سزای همون بچه ایه هست که سقطش کررررردی 

حالا هم صدات درنیاد نگهش دار

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه 

وقتی کسی شرایطش رو نداره چرا یه موجود بی گناه رو بدبخت کنه اون بچه زندگی می خواد آرامش می خواد فردا همون بچه میگه چرا وقتی پول و شرایطش رو نداشتی منو به دنیا آوردی؟

ولی من سعی نمیکنم تحت هیچ شرایطی بااین حرفا که روح ضایع شد و با قرص اورژانسی هم قتل محسوب میشه و... طرف رو مجاب کنم وقتی زندگی خوبی نداره زندگی یه طفل معصومم بندازه تو بدبختی

بچه که حاصل لیاقت نیست که میگی تو لایق بودی!!! بچه حاصل آمی.زش جن.سیه و ممکنه اونی که بچه دار شده لیاقت نداشته باشه

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰

خانمایی ک از سقط حمایت میکنید چرااز‌اول حواستونو جمع نمیکنید ک باردار نشید بعد باراداری ب فکر‌وضعیت جامعه و همسر و اینا میفتین؟ فقط اونموقع عقل دارین ولی عقل ندارین درست حسابی جلوگیری کنید؟

بعدشم سقط برای خوده مادر هم کلی ضرر داره