2777
2789
عنوان

ثبت نام ماشین الان سوده یا ضرر

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم میشه حرفتو کامل بگی متوجه نشدم

فقط ایرانخودرو افتاد ۱۴۰۳ که اونم گفتن سه تا خودروی پر تقاضا اینجور شده اما بقیه کارخونه ها سه ماهه و شش ماهه گفتن تحویل میدن تو سری قبل این سری هم احتمالا دسگه نیمه دوم ۱۴۰۲ نهایتا تحویل میدن دیگه

💜💜💜
شاهین چنده؟ بنظرم دنا از همشون بهتره تو گزینه های عرضه نیس دنا؟

شاهین اوتومات قیمت نزده بود ولی دنده ای ۴۳۰ بود فکر کنم البته مطمئن نیستم

💚 الحمدالله کما هو اهله 💚

الان شروع شد برای حساب وگالتی کردن تا ۲۹ هم وقت دارید و انسداد پول 

مادران هم میتونن ثبت نام کنن؟

ایران‌خودرو هم میشه؟

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

بنظر من ضرر

چون بااین طرح جدید هرکی ماشین میخواد میدن و تقریبا داره قیمت کارخونه و بازار یکی میشه پس حواله و اینا هیچکس خریدار نیست ماشین تواین یک ماه گذشته هرروز ۱۰_۱۵میلیون ارزونتر شده 

پول داری برو از بازار بخر نیازم نیست یکسال صبرکنی و با قیمت جدید بخری

فقط ایرانخودرو افتاد ۱۴۰۳ که اونم گفتن سه تا خودروی پر تقاضا اینجور شده اما بقیه کارخونه ها سه ماهه ...

سه خودروی پر تقاضا کدوماست؟

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ