2777
2789

میخواستم توی تاپیک رازی که همسرتون خبر نداره اینو  بفرستم تاپیک قفل بود.برای خودش هم چون از دوستانم نبود نتونستم بفرستم جور دیگه بلد نیستم...اگه راهی داره بهم بگید ممنون

اولا که براتون آرزوی سلامتی میکنم انشالله هیچ وقت چیزی که گفتید پیش نیاد.

ولی فکر نمی‌کنم که حرف اون پزشک انکولوژیست خیلی با علم روز پزشکی جور در بیاد،چون شما به خاطر یه مشکلی که فقط احتمال ابتلا رو دارید با کاری که ایشون پیشنهاد داده قطعا خودتون رو دچار مشکل میکنید،شما تصور کن یه زن بعد از تخلیه سینه هاش چه حالی داره،حتما از نظر روحی آسیب میبینه

سلامت که فقط بعد جسمیش نیست

یا برداشتن تخمدان که مثل بستن لوله ها نیست با اینکار مثل این میمونه که شما تو سن کم یائسه شدی که اونم خودش کلی عارضه داره پوکی استخوان مشکلات قلب عروقی کاهش میل جنسی خشکی واژن فشار خون چربی خونی....

اینا رو گفتم که خودت دو دو تا چهار تا کنی و برسی به این که حرف اون پزشک اصلا علمی و منطقی نیست

تصور کن دور از جونت این عوارض برات پیش بیاد برای شمایی که تا قبل اون سالم بودی آخه چرا این که نشد زندگی؟؟!!!

الان روش های غربالگری و تشخیصی پیشرفت کرده شاید پیشنهاد اون پزشک مال سال های پیشه

تا اونجا که من دیدم و شنیدم در موارد این چنینی غربالگری ها رو از سن پایین تر و با فواصل کمتر انجام میدن نه اینکه از اول برن سر پله آخر

به نظرم اصلا به چیزی که اون پزشک گفته فکر نکن و با چند تا پزشک دیگه مشورت کن

ایشالا که همیشه سالم و سلامت باشید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام

عزیزم، من و خواهر هام چکاپهای خیلی فشرده ای داریم هر ۴ ماه یه بار سونو سینه و تخمدان و یه بار در سال ماموگرافی. و آزمایشca125 برای تخمدان. در حالیکه پزشک رادیولوژیست گفته هر شش ماه یه بار کافیه!

ولی دکتر ها میگن برا سینه روش غربالگری وجود داره   و شاید بشه در مراحل اولیه تشخیص داد ولی بازم خوب اونوقت شیمی درمانی و رادیوتراپی طرف میشه! و دقت مامو  هشتاد و خورده ای هست و صد در صد نیست!

ولی برای تخمدان روش غربالگری مطمئن تری وجود نداره و‌وقتی هم با سونو مشخص میشه که س پیشرفت کرده باشه. 

دو تا خواهر دارم عین خیالشون نیست حتی من به زور میبرمشون چکاپ. ولی من دچار استرس شدم چون بچه  هام کوچیک هستند.

و اینکه در تاپیک قبلی خیلی ها فکر کردند من به شوهرم نخواهم کفت. در اولین پستم گفتم که دارم روش کار می‌کنم و ذهنش رو آماده می‌کنم تا براش عادی بشه، و چون من همراه این عملیات به نوعی عمل زیبایی هم انجام میدم می خوام جنبه ی زیبایی عمل  به چشم بیاد نه این قسمتش! بدون رضایت همسر این عملا انجام نمیشه و رضایت همسرشرط هست. ولی ۵ ساله که میدونم این مشکل در خانواده مون ارثی هست ولی من ترجیح دادم نگم تا وقت عمل!

و چون این عمل رو کمتر کسی انجام میده نمی خواهم مثل بمب تو فامیل بترکه و پشت سرم حرف بزنند. همسرم چنین قابلیتی داره که بره به مادرش و خواهرش بگه و کل خاندان اونا بفهمند! 

سلام  عزیزم، من و خواهر هام چکاپهای خیلی فشرده ای داریم هر ۴ ماه یه بار سونو سینه و تخمد ...

همین که حواست هست و چکاپ هات رو انجام میدی خیلی خوبه عزیزم سعی کن استرس رو کنترل کنی که خود اونم خیلی تاثیر گذاره 

به نظرم علاج پیش از واقعه نکن تا اونجا که به شما مربوط میشه انجام بده و باقیش رو به خدا بسپار 

به هر حال ما خدایی هم داریم خدا بزرگه....

همه چی قرار نیست طبق پیش بینی ها و احتمالات پزشکی پیش بره

ایشالا که همیشه سالم و سلامت باشی ❤️❤️🥰🥰💕💕

همین که حواست هست و چکاپ هات رو انجام میدی خیلی خوبه عزیزم سعی کن استرس رو کنترل کنی که خود اونم خیل ...

میدونم عزیزم، و مرسی از توجه‌تون

ولی خوب احتمال ریسک  خیلی بالاست . مادرم هم همین کار رو در مورد تخمدانهاشانجام داد. و  فعلا در مرحله ی تصمیم گیری هستم

میدونم عزیزم، و مرسی از توجه‌تون  ولی خوب احتمال ریسک  خیلی بالاست . مادرم هم همین ...

این طور که معلومه خواهر و مادر خودتون هم ابتلا به کنسر رو نداشتن خدا رو شکر پس اگر تو اقوام رده اولتون(خواهر و مادر ) ندارید موردش رو اون قدر هم احتمالش بالا نیست

مثلا خاله و مادر بزرگ تو رده های بعدی هستن