میخواستم توی تاپیک رازی که همسرتون خبر نداره اینو بفرستم تاپیک قفل بود.برای خودش هم چون از دوستانم نبود نتونستم بفرستم جور دیگه بلد نیستم...اگه راهی داره بهم بگید ممنون
اولا که براتون آرزوی سلامتی میکنم انشالله هیچ وقت چیزی که گفتید پیش نیاد.
ولی فکر نمیکنم که حرف اون پزشک انکولوژیست خیلی با علم روز پزشکی جور در بیاد،چون شما به خاطر یه مشکلی که فقط احتمال ابتلا رو دارید با کاری که ایشون پیشنهاد داده قطعا خودتون رو دچار مشکل میکنید،شما تصور کن یه زن بعد از تخلیه سینه هاش چه حالی داره،حتما از نظر روحی آسیب میبینه
سلامت که فقط بعد جسمیش نیست
یا برداشتن تخمدان که مثل بستن لوله ها نیست با اینکار مثل این میمونه که شما تو سن کم یائسه شدی که اونم خودش کلی عارضه داره پوکی استخوان مشکلات قلب عروقی کاهش میل جنسی خشکی واژن فشار خون چربی خونی....
اینا رو گفتم که خودت دو دو تا چهار تا کنی و برسی به این که حرف اون پزشک اصلا علمی و منطقی نیست
تصور کن دور از جونت این عوارض برات پیش بیاد برای شمایی که تا قبل اون سالم بودی آخه چرا این که نشد زندگی؟؟!!!
الان روش های غربالگری و تشخیصی پیشرفت کرده شاید پیشنهاد اون پزشک مال سال های پیشه
تا اونجا که من دیدم و شنیدم در موارد این چنینی غربالگری ها رو از سن پایین تر و با فواصل کمتر انجام میدن نه اینکه از اول برن سر پله آخر
به نظرم اصلا به چیزی که اون پزشک گفته فکر نکن و با چند تا پزشک دیگه مشورت کن
ایشالا که همیشه سالم و سلامت باشید.