2777
2789

من خودم چون خیلی درآمد ندارم و کمه درآمدم همیشه دنبال کارا ارزون و خیلی قیمت مناسب میگردم همیشه هم مانتو های که میخرم پایین ۴۰۰ الان همشون دارن بعد یک بار شستن یا پرز میدن یا رنگ و روشون می‌ره شما اشتباه من و نکنید کیفیت مهم تره خیلی 

سالی یدونه میخرم ولی نمیدونم چرا کلی لباس دارم 

من ک بهت گفتم اگه مال موندن نیستی برو گفتم ما بچه پایین شهریم زیاد محبت ندیدیم زود وابسته میشیم😔ی چندتا سوال داشتم ازت ؟؟؟میگم الان برای اون نگران میشی؟دستشو میزاره رو دستت وقتی دنده عوض میکنی؟عکسم باهاش میگیری بزاری استوری هات؟میگم ددددلبر منو فروختی با پولش اونو خریدی؟💔💔💔باش برو خوشبخت بشی ولی اینو بدون یروزی میرسه دیگه ب تو نمیرسه حالا برو👋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من مانتو جنس خوب میخرم.ولی انقدم گرون نیستن.همیشه هم‌ درنهایت میرم جای همیشگی .الان یه مانتو رو شاید هشت سال میپوشم.زیادم استفاده کردم.ولی پارسال نخریدم مانتو .

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

مانتوارزوماتون چندهستن

یه پاساژ هست تو بازار بنام پاساژ رضا جدیدا یه پاساژ دیگه ام کنارش زدن بنام دلگشا 

الان ک گرون تر شده حدود ۷۰۰ میتونین یه مانتو دم دستی بگیرین قیمتاش از جاهای دیگه مناسب تره 

قبل اینکه مامانم بره خیاطی عید به عید لباس میخریدیم اونم خودش نمیخرید دید اینطوری نمیشه رفت خیاطی الان مانتو ۳ ۴ تومنی تو مزون میبینم پارچه میخرم متری ۵۰۰ بهترشو میدوزه واسم در ماه یکی دوتا مانتو میدوزه واسه هر مجلسی یه لباس میپوشم کمدم پره لباسه لباسا فیت تنت جنس عالی مدلی که اینستا میبینی همونو در میاری خلاصه خیاطی خیلی خوبه اگه حوصله داشته باشین کلی پول سیو میکنید

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
قبل اینکه مامانم بره خیاطی عید به عید لباس میخریدیم اونم خودش نمیخرید دید اینطوری نمیشه رفت خیاطی ال ...

چ دوره های رفتن دیدن مامانتون

بعد اینکه چرخشون چ مارکیه کی خریدن چند خریدن میدونین؟